La ce se gandesc barbatii inainte de a ne insela!

  • Vineri, 29 Noiembrie 2019
  • Diverse
La ce se gandesc barbatii inainte de a ne insela! La ce se gandesc barbatii inainte de a ne insela!

Infidelitatea in cuplu poate duce la despartiri si divorturi, si mai ales la inimi frante. Un studiu facut de cercetatori au scos la iveala cateva dintre gandurile barbatilor care au fost infideli. Vezi aici la ce se gandesc barbatii inainte de a ne insela!

“Sper sa merite!”

Cea care i-a furat mintea timp de cateva ore trebuie sa fie diferita fata de tine. Evident, ca si barbatii vor face o comparatie intre tine si ea, si chiar spera ca aventura sa merite, iar ea sa ii ofere ceva ce tu nu ii oferi.

“M-am saturat de monotonie!”

Monotonia in cuplu poate distruge orice relatie si de aceea trebuie sa fim atenti si sa o evitam. Exista insa si momente in care el simte nevoia sa evadeze din monotonia relatiei in care se afla si sa traiasca ceva diferit. De aceea, multi se incriu pe site-uri de matrimoniale unde sansele de a gasi fete din Cluj, Bucuresti, sau din orice alt oras din tara sunt mult mai mari.

“Nu am nimic de pierdut!”

Multi dintre barbatii care inseala cred ca nu vor fi descoperiti, ca vor incheia repede aventura si ca iubita oficiala nu va afla de acest mic “incident”. Si din aceasta cauza se gandesc ca nu au nimic de pierdut, mai ales daca nu sunt descoperiti.

“De ce sa refuz oportunitatea?”

Exita si femei fara scrupule, care nu s-ar da in laturi sa se culce cu un barbat insurat sau cu copii. Si sunt atat de disponibile si de dornice, incat barbatul se va gandi ca nu trebuie sa rateze aceasta sansa.

“O vreau, o vreau, o vreau!”

Am putea vorbi si despre un instinct animalic care pune stapanire pe barbat atunci cand are in fata o ispita de la care nu se poate abtine. In acele momente, nu se poate concentra decat pe cealalta femeie si pe dorintele lui, care sunt foarte puternice.

“M-am saturat de iubita actuala!”

Nu vor admite acest lucru in public, insa in sinea lor, exista un sentiment de plictiseala fata de iubita oficiala. Insa, pentru ca si barbatilor le este frica de noi inceputuri si prefera sa stea alaturi de femeia cu care este obisnuit, nu se va desparti de aceasta. In schimb, va incerca sa umple plictiseala cu ceva adrenalina, pe care o poate simti in timpul unei aventuri.

“Vreau sa ma razbun!”

Exista si barbati care pur si simplu vor sa se razbune pe femeia care le-a inselat asteptarile si care le-a fost infidela. Asa ca se culca cu o alta, doar din razbunare!