Tendinte toamna/iarna pe care barbatii le urasc

Tendinte toamna/iarna pe care barbatii le urasc Tendinte toamna/iarna pe care barbatii le urasc

Intotdeauna vor exista diferente de opinii intre barbati si femei. Daca este si genul care ridica o spranceana la vederea unei perechi de UGG boots plimbandu-se prin fata lor, iti va spulbera toata increderea pe care ti-o confera o tinuta cool, in tendinte. Adevarulonline iti prezinta tendintele de toamna/iarna pe care barbatii le urasc:

Se pare ca este adevarata vorba aceea: hainele frumoase trebuie sa le afisezi numai la intalnirile cu prietenele - singurele care poseda suficient simt estetic pentru a aprecia o tinuta in tendinte. Desigur, nu toata lumea intelege moda si nu avem toti prerogative de style icon, insa barbatii astia sunt prea de tot!

In fiecare sezon, exista cateva piese cheie proclamate de toti designerii cunoscuti care tie iti sunt... nerecomandate. Anul trecut au fost UGG boots, in sezonul primavara-vara au fost culorile prea puternice in machiaj. Te intrebi ce tendinte toamna/iarna sunt urate de barbati?

1. Tinute all-blue

Intrucat noi avem prea mult contact cu lumea designerilor, arareori constientizam faptul ca moda este o femeie cu toane, care anul asta iubeste minimalismul, pentru ca peste trei sezoane sa condamne acest look mult prea...simplu si sa alega rochiile inflorate.

De cate ori nu i-ai tinut si lui lectii despre asortare si culori complementare? Credeai ca nu va invata niciodata, insa iata cum de indata ce noi alegem sa ne construim tinuta din aceeasi nuanta electrica, remarcile apar. Asa se explica si faptul ca barbatii au inceput sa aiba o antipatie pentru o culoare preferata de 90% dintre ei - albastrul.

2. Culoarea mustar

Intotdeauna barbatii vor uri orice aspect din tinuta noastra care le aminteste de bunica lor. Anul trecut au fost cardiganele in culori inchise, anul asta...culoarea mustar.

Ei incearca sa ne convinga sa renuntam la aceste culori in tendinte pentru sezonul toamna/iarna si din prisma faptului ca nuanta este foarte greu de asortat si de regula, nu avantajeaza foarte multe tipuri de piele. True...

3. Haine de piele

Credeai ca daca Matrix est filmul lor preferat automat isi doresc sa te vada imbracata in haine de piele si o capa stylish pe tine? Mai gandeste-te.

Barbatii au declarat ca se simt incomod abordand o fata imbracata in piele, fiind intimidati de un look prea dur si dominator.

4. Costumul de inspiratie masculina

Era firesc! Stilul boyfriend nu le-a placut, faptul ca le imprumutam camasile si blugii a ajuns sa ii scoata din minti, iar noi ce facem? Adoptam costumul de inspiratie masculina si ne luam adio de la imaginea lolita de care le este atat de dor. C'est la vie!

5. Haine cu maneci bufante

Aici chiar le dau dreptate! Unii dintre barbati urasc atat de mult aceasta tendinta in vestimentatie, incat i-au dat si un nume pe masura - maneci de gorila.

Adevarul este ca foate multe dintre noi suntem reticiente in privinta acestui trend. Pe buna dreptate, eu il votez out!

Tu ce tendinte toamna/iarna nu ai purta?