De ce inca ii mai cumperi flori si intotdeauna o vei face

  • Joi, 7 Mai 2020
  • Diverse
  • Publicat de
buchet de flori buchet de flori

Toti barbatii ar trebui sa cumpere flori femeilor. Sunt colorate. Miros frumos. Pentru multi, sa cumperi flori e un cliseu sau poate un gest prea siropos. Pentru altii, e doar un obicei invechit in epoca moderna in care femeile sunt egale cu barbatii.

Florile nu sunt doar pentru romantici. Sa cumperi un buchet de lalele sau de trandafiri femeii pe care o iubesti este un lucru pe care orice barbat ar trebui sa-l faca.

Poate ca a existat o vreme in care barbatii erau niste duri la costum, iar florile aveau rolul de a repara promisiuni nerespectate, pentru a compensa uitarea unei aniversari sau ca scuza pentru gulerul patat cu ruj. Dar zilele acelea sunt de mult uitate. Florile nu rezolva conflicte si nici nu le aplaneaza. Daca ma gandesc mai bine, nu cred ca au facut-o niciodata.

Sa oferi trandafiri, in special pe cei rosii, a fost intotdeauna un gest apreciat, atat atunci, cat si acum. Chiar si barbatii reactioneaza pozitiv atunci cand cumpara buchete de flori deoarece, sincer vorbind, niciun alt cadou nu are un impact similar asupra unei femei.

De ce ar trebui sa-i cumperi flori?

·        Se pare ca barbatii care ofera flori sunt considerati mai destepti deoarece oamenii il vor percepe ca o persoana cu inteligenta emotioanala mai mare.

·        Vei fi un sef mai bun daca le oferi flori angajatelor si partenerilor de afaceri deoarece fiecare buchet are o insemnatate speciala, iar trandafirii nu sunt doar pentru a-ti arata dragostea.

·        Trandafirii reduc stresul si anxietatea, deci barbati, puteti sa cumparatu flori si pentru voi.

·        Florile din birou te ajuta sa fii mai productiv.

·        Iar cel mai important, femeile adora sa primeasca flori, deci n-are rost sa te gandesti de 2 ori!

Cand sa-i cumperi flori?

·        Fara o ocazie speciala. Femeile adora sa primeasca flori, fara motive evidente.

·        Zile de nastere – dar ai grija sa nu uiti de tort.

·        Aniversari – vei arata ca iti pasa cu adevarat. Chiar daca ea stie ca nu-ti pasa.

·        De 1 martie, 8 martie, Ziua indragostitilor si Dragobete, evident.

Ce flori sa alegi si de ce?

#1 Trandafirii rosii

Te iubesc.

#2 Trandafiri albi

Suntem prieteni.

#3 Trandafiri roz

Undeva intre rosu si alb.

#4 Trandafiri galbeni

Da, inca prieteni.

#5 Gerbera

Inocenta si frumusete

#6 Lalele

Eeganta si iubire adevarata

#7 Orhidee

Iubire, frumusete, lux si forta.

Cand si cum am inceput sa ne oferim flori unul altuia?

Se intampla in Epoca Victoriana cand sentimentele erau exprimate cu ajutorul simbolurilor deoarece unele ganduri erau foarte speciale sau personale pentru a putea fi exprimate cu simple cuvinte. Prin urmare, s-a dezvoltat un nou limbaj al romatismului la acea vreme, prin trimiterea si primirea de trandafiri si flori. Bineinteles, fiecare buchet de flori era insotit de un mesaj ezoteric. Si uite asa, am mostenit limbajul secret al florilor.

E adevarat ca orice femeie adora sa primeasca flori?

Probabil te intrebi daca este adevarat ca fiecare femeie este fericita dupa ce primeste flori. Ei bine, conform studiilor facute de doi profesori de la universitatea Rutgers care a analizat reactiile oamenilor dupa ce primesc flori, acestea au adus fericire unui procent de 100% din nr. persoanelor analizate.Probabil, sunt mult mai multe motive pentru care ii vei cumpara flori. Daca nu stii ce sa alegi, te poti oricand baza pe floraria Baiatul cu Flori, care te va ajuta sa alegi un buchet perfect pentru acea femeie speciala din viata ta (iubita, sotia, mama, etc.). Asfel, ii vei face ziua mai frumoasa si ii vei aduce un zambet pe fata. Nu uita sa alegi flori sau culori care ii plac!