Jucarii handmade pentru animale

Din viata oricarui iubitor de animale, in special din viata iubitorilor de animale care au un astfel de companion la apartament, jucariile vor fi o serie de elemente de nelipsit.

De asemenea, foarte multi proprietari vor apela la diferite jucarii, in special la jucarii gata cumparate din magazinele de specialitate, care sunt usor de procurat si la un pret relativ accesibil.

Cu toate acestea, pentru proprietarii care au putin timp liber sau care aloca foarte mult timp in grija si fericirea animalului de companie, exista posibilitatea de a se creea jucarii handmade, inclusiv de catre proprietari sau iubitorii de animale.

In materialul de astazi vom veni cu cateva idei de jucarii de animale pe care le pot confectiona ei insusi sau pe care le pot gasi la indemana cu usurinta.

 

Jucarii handmade pentru animale

 

1. Mingiute din material textil

Mingiutele sunt o idee excelenta pentru pisici si caini si pot fi extrem de adorate de catre acestea. Poti trabsforma un ghem de ata intr-o jucarie excelenta sau poti infasura o cantitate mai mare de ata in jurul unei bucati de hartie, a unui carton etc.

De asemenea, daca ai ceva mai multa rabdare si creativitate pot incerca inclusiv sa tricotezi o minge in forma si marimea potrivita si sa o umpli cu vatelina, cu hartie, vata, etc. Cu cat tricotul si ochiurile sunt mai mici si mai apropiate, cu atat jucaria va fi mai sigura pentru animalul tau de companie.

 

2. Papusi

 

Multe animale vor fi foarte atrase de catre papusi sau mici figurine animate. Ele pot fi realizate de asemenea prin tricotare sau prin coaserea unor textile impreunate. La mijloc poti de asemenea sa adaugi diferite materiale de umplutura (zorzoane, hartie, vatelina etc), fie diferite plante uscate sau seminte ce au rolul de a energiza animalul de companie si in acelasi timp de a-l relaxa.

 

3. Undite

Foarte multe animale au tendinta de a vana. Astfel, cand vor vedea o jucarie ca se misca singura sau ca pluteste, va fi foarte atrasa de aceasta. Astfel, poti face o jucarie handmade dintr-un bat de care sa atarni o bucata de ata, la care, eventual, poti atarna la capat o bucata de hartie, o pana sau o jucarie obisnuita.