Invatati sa pareti subtiri,regasiti-va silueta

Doriti sa pareti subtiri, dar nu vreti sa va privati de unele lucruri? Invatati sa intrati in haina care nu-I face pe om (neaparat filiform), fara a va schimba regimul. Invatati sa creati efecte optice care sa dea iluzia de realitate!

Barbati sau femei, cu totii suntem de acum inainte supusi dictaturii taliei suple. Aveti cateva kilograme in plus? Cateva forme mai mult planturoase decat generoase? Iar acestea nu sunt pentru dumneavoastra un motiv sa va abtineti si sa renuntati la micile placeri ale vietii? In pofida tuturor acestora, doriti sa ramaneti in aerul timpului, sa fiti la moda, sa va simtiti, in sfarsit, ca toti ceilalti… Pentru aceasta, nimic mai simplu, invatati sa creati iluzii… Invatati sa intrati in haina care il face pe om (neaparat fifiform), fara a va schimba eul, invatati sa pareti sybtiri!

Inainte de a incepe..

Regimurile nu sunt intotdeauna solutia universala… Si totusi, oamenii sunt cuprinsi de o aiemenea frenezie a supletii, incat este dificil uneori sa iti asumi aceste cateva kilograme in plus care te despart de norma. Dar nu ati remarcat niciodata ca in anumite haine sunteti mai frumos(oasa), mai seducator(oare), mai zvelt(a)? Invatati, asadar, sa va faceti o garderoba care va sterge diferentele, pentru ca hainele sunt, in mod esential, cele care va modeleaza silueta in societate. Acest ghid nu este rezervat femeilor mai supuse complexelor si regimurilor complete, ci se adreseaza si domnilor, a caror iesire recenta din paginile revistelor masculine dezvaluit sensibilitatea pentru problemele de infatisare.

Bineinteles, nu exista vreo reteta miraculoasa care sa faca dintr-un barbat care poarta un 54 un Adonis care poarta un 42, sau dintr-o femeie abonata la 46 o nimfeta care poarta 36. Dar veti invata aici sa va construiti o silueta zvelta si seducatoare, structurand-o cu ajutorul hainelor. Va veti initia in colorit, in motivele si materiile care “te fac” zvelt(a) si, in sfarsit, veti descoperi cateva instrumente de iluzionare optica invizibile si eficiente, dar care trebuie totusi utilizate cu moderatie… Siretlicurile neavand, intr-adevar, in materie de seductie, numai laturi pozitive…

Avantati-va si fabricati-va o silueta subtire.. Pentru a incepe, trebuie sa va dati o forma.

Intr-adevar, din cauza ca sunteti complexati de rotunjimile dumneavoastra, deseori va imbracati in haine largi, pentru a le disimula. Aceste haine fara forma, aceasta atitudine retrasa nu ascund nimic… dimpotriva. Aceasta nu subliniaza o silueta rubiconda, ci va priveaza in intregime de silueta. Veti incepe, asadar, prin a va imbraca pentru a va regasi corpul si pentru a-I pune in valoare.

Regasiti-va silueta.

A va gasi silueta, inseamna sa va subliniati formele care sunt frumoase pentru a deturna aentia de la zonele care sunt mai putin in acord cu canoanele de frumusete. La un barbat, se vor scoata in evidenta umerii si/sau fesele. La o femeie, bustul si/sau fesele, si/sau picioarele. Scopul este sa prezentati o silueta subtire care va da iluzia de zveltete, deci de a alungi silueta printr-o buna repartizare a volumelor.