Înțelegerea limbajului corpului pisicilor

Înțelegerea limbajului corpului pisicilor Înțelegerea limbajului corpului pisicilor

Dacă pisica dvs. stă întinsă cu fața bine așezată între labele care vă privesc, oamenii din jur. Nu creați concepții greșite despre starea ei de spirit dacă găsiți ochii pisicii dvs. clipind încet, poate este timpul ei de odihnă. Urechi; observați-i pentru a afla dacă se odihnesc și ei bine. Urechea ar trebui să fie disponibilă pentru a vă roti sau răsturna sau roti, după cum doriți. Ha-ha! Pisicile nu se vor supăra! Dacă vă gândiți să faceți o casă de pisici interioară care să le ofere un confort deosebit și dacă le place, sunteți cu adevărat norocoși.

„Atenție ... Uită-te la mine” Dacă observi coada pisicii tale la același nivel cu spatele și cam ondulată la final, atunci el dorește atenție. Cat ar putea apoi să se întoarcă împotriva ta pentru a căuta mai multă companie și intimitate. Purtau încet și unul dintre cele mai bune gesturi ale lor. Cât de senzațional și nerușinat se rostogolesc în jos pentru a-și expune stomacul, nu-i așa? Este momentul în care trebuie să vă amintiți că mângâierea pe stomac este o expresie enervantă pentru ei. Nu le place ca burta să fie frecată.

„Anxietatea a fost activată!” Ochii dilatați și extinși, cu pupila în centru, vizând traseul rapid în afara condițiilor nefavorabile, înseamnă că sunt anxioși. Urechile s-au deplasat înainte pentru a asculta cu atenție sunetele și pentru a obține informații despre situația din jur; mustațele care se întind spre exterior și coada care se mișcă foarte încet la vârful de pe ambele părți ale corpului sunt semnele majore pentru înțelegerea limbajului corpului pisicii în timp ce sunt anxioși.

„Puf, asta e prada mea”

Uneori sunt foarte concentrați, cu siguranță ceva mai mult atunci când își îndreaptă prada. Acum cum să înțelegem asta? Pupila îngustă în ochii expatriați, corpul înclinat inteligent conform poziției prăzii și mustățile s-au mișcat înainte brusc și întind pielea afară sunt cele mai frecvente gesturi în timp ce o pisică își prinde prada. Cu toate acestea, ei nu sunt un mare vânător atunci când prada este acel lucru delicios în mâna ta! Se vor freca ușor de tine cu coada dând în aer.

„Fericit sunt” Îți găsești pisica ascultând tot ce vorbești tu în familie, așezat calm, dând urechi tuturor? Picioarele lor care se întind în afară în timp ce zac așa sau mâinile care păzesc fața plasată între ele este o altă poziție pentru Înțelegerea limbajului corpului pisicilor care exprimă fericirea. Dă-le un indiciu și vor începe să se joace și să se alinte cu tine instantaneu.

„OMG ... NU SE ÎNTÂMPLĂ”

Fearful este următoarea situație în care trebuie să-ți înțelegi pisicuța și să o faci să se liniștească înainte să se înnebunească. Urechile aliniate în exterior fața sau uneori complet erecte. Mustițele înțepenitoare și ochii mari cu pupila care arată cu adevărat înfricoșător vă vor defini spaima. Da, rolul mârâitului începe aici când ceva îi sperie excesiv. Coada, fie ar tremura foarte puternic și repede, fie ar fi ascunsă sub corp, ar descrie și emoția lor înspăimântată. Aici veți găsi o colecție de imagini cu pisici drăguți de argint, care vă vor lua toată atracția. „Nu mă mai frustrează” Două lucruri se întâmplă atunci când pisicile nu obțin ceea ce vor; fie merg mai departe și sunt fericiți din nou, fie frustrarea pe termen lung duce la frustrare, caz în care trebuie să consultați veteranul. Gesturile de expresie sunt aceleași, dar ceea ce te face să înțelegi că nu este anxietatea sau concentrarea lor, ci simt frustrarea, sunt ochii lor. Ochii cu senzații goale vor transmite emoția pe care o vei privi și vei ști că frustrarea ei.

„Sunt furios, așa că nu-mi vorbi”

Pisicile sunt rele atunci când vine vorba de furia lor. Trebuie să calci și să-i faci să se calmeze foarte atent. Fără gesturi emoționante, vă rog, deoarece acestea pot interpreta gesturile emoționante ca și o certare dură de către dvs. Și nimeni nu vrea să spună cu adevărat ce se întâmplă când o pisică înnebunește. Nici o mișcare instantanee, nici un strigăt sau o privire fixă ​​nu le poate calma în curând. Lăsându-i în pace pentru o perioadă de timp îi poate face să se simtă bine și să facă parte dintr-o familie. Întinderea completă a corpului este deseori interpretată greșit ca fiind oboseala pe care pisicile ar putea să o simtă. Dar este mai des modul lor de a arăta că se simt recunoscători și ușurați. Căscatul și ochii dând un aspect somnoros și își masează fața cu labele transmit toate despre cât de bine se simt.

Acum, aceasta este o întrebare la care trebuie să vi se răspundă și să vă salvați de la curățarea camerei de fiecare dată când pisicuta ta coboară acolo! Vă rugăm să rețineți dacă nu găsiți pisica voastră să nu se joace și nici nu sunt supărate și nici nu sunt deprimate, dar cea mai mică mișcare către baia lor face viața lor cea mai bună. Dacă este așa, este timpul să se descurce singuri! A face cu ochiul!