Greseli financiare in timpul Facultatii

Pregătirea pentru facultate ar putea fi unul dintre punctele culminante ale vieții tale, personal și profesional. O mulțime de oportunități se deschid atunci când ai o facultate. Cu toate acestea, nu este lipsit de necazuri. Când pășiți la facultate, faceți multe greșeli, mai ales în ceea ce privește finanțele. Este ușor să dai prioritate lucrurilor greșite și să le ignori pe cele importante.

Dacă ați comis vreodată o greșeală financiară în timpul facultății, vă va plăcea să citiți lista de mai jos. Include unele dintre cele mai frecvente greșeli financiare pe care le fac milenialii în timpul facultății și apoi regretă mai târziu:

Nu lucrează în timp ce școli

Aproape jumătate dintre studenții dintr-un sondaj credeau că ar fi putut să ocupe niște locuri de muncă pentru a câștiga bani în timp ce erau la facultate. Acest lucru ar fi putut contribui la contribuția la cheltuielile lor zilnice.

A lua prea multe împrumuturi studențești

Este nevoie de un student mediu de aproape  20 de ani pentru a-și rambursa împrumuturile studențești . Majoritatea oamenilor continuă să își plătească datoriile pentru un număr semnificativ de ani, chiar și după terminarea facultății.

Studiind la un colegiu scump

Aproximativ 48% dintre respondenți consideră că ar fi putut studia la o universitate publică sau la un colegiu comunitar pentru a reduce costurile educației lor. Calitatea educației nu variază atât de mult și încă înveți multe. În plus, dacă alegeți să participați la un colegiu din afara statului, cheltuielile dvs. globale cresc și mai mult.

Utilizarea împrumutului studențesc pentru alte cheltuieli

Mulți consideră că nu ar fi trebuit să-și folosească fondurile de împrumut studențesc pentru a face față altor cheltuieli meschine, cum ar fi parcarea auto, mese etc. Acest lucru ar fi putut fi evitat prin obținerea unui loc de muncă cu jumătate de normă.

Împrumut student privat

Împrumuturile private pentru studenți sunt oferite în termeni și condiții diferite. Creditele federale au de obicei o rată a dobânzii mai mică, dar împrumuturile private au rate ale dobânzii mult mai mari. Mulți oameni cred că a lua un  împrumut privat pentru studenți este cel mai rău lucru pe  care l- ați putea face. 

Parcare

Conducerea spre campusul colegiului cu o mașină nouă strălucitoare ar putea părea mișto. Cu toate acestea, mulți studenți cred că acest lucru costă mai mulți bani decât cheltuirea fondurilor de împrumut pentru cheltuieli diverse. Nu trebuie să vă gândiți doar la taxele de parcare, ci și la benzină, asigurare și la reparațiile și serviciile ocazionale.

Planuri de masă

Aproximativ 30% dintre oameni dezvăluie că, în timpul facultății, au simțit că nu merită să plătească pentru un plan de masă. Trebuie să știți că, deși unele unități au reguli obligatorii pentru planul de masă, altele sunt mai plăcute. În multe cazuri, este o idee mai bună (și mai ieftină) să trăiești undeva cu acces la bucătărie și să gătești mesele.

Dacă ați terminat deja facultatea și vă rambursați în continuare ratele de împrumut pentru educație, suntem siguri că veți găsi o mulțime de puncte aici cu care să fiți de acord. Cu toate acestea, dacă începeți în curând facultatea, sperăm că această listă vă va ajuta să evitați să faceți aceste greșeli și să vă folosiți fondurile cu sârguință.