Compania Ruvix își lansează canal de YouTube. Ce producții poți urmări

Canal Youtube Ruvix Canal Youtube Ruvix

Un sondaj Oberlo arată că 54% dintre consumatori își doresc să vadă compania preferată producând mai mult conținut video, 80% dintre aceștia își aduc aminte cel puțin un video de brand vizionat în ultimele 30 de zile, iar nu mai puțin de 90% susțin că acest tip de conținut le este de ajutor în deciziile de achiziție.

Dacă mai adăugăm acestor procente și faptul că 92% dintre consumatori tind să dea mai departe prietenilor sau rețelei de cunoștințe un video de brand care le-a plăcut, iar 50% dintre potențialii cumpărători caută filmulețe de prezentare ale unui produs sau al unui serviciu înainte de a vizita magazinul propriu-zis, atunci devine foarte clar că zona video nu mai e de mult o opțiune, ci un „must” pentru businessuri.

Ruvix este una dintre companiile românești care a înțeles că potențialul oferit de video este uriaș și, prin urmare, anunță lansarea unui canal de YouTube menit să susțină brandul prin prezentarea laturii sale umane și a echipei care pune umărul la crearea produselor.

Ce poți vedea pe canalul de YouTube Ruvix

Compania își propune să le ofere conținut video tuturor celor care au cumpărat cel puțin o dată un produs Ruvix și care vor să fie la curent cu noutățile, dar și celor care pur și simplu își doresc să vadă producții video interesante.

Pentru cei care sunt pasionați de intersecția dintre reality show, vlog și „making of”, Ruvix pune la bătaie serialul „Print Mafia”, în care protagoniștii sunt chiar oamenii care aduc la viață produsele tale preferate.

Dacă, dimpotrivă, ești o fire curioasă și îți place să afli mai degrabă lucruri pe care nu le știai despre produsele preferate, atunci poți alege să urmărești seria „How it’s made”, care prezintă modul în care sunt realizate multe dintre produsele pe care le cumperi din magazine.

De asemenea, dacă ești mai degrabă fan al producțiilor în care îți sunt prezentate noutățile în materie de produse preferate, atunci rubrica „Lookbook” va fi, cu siguranță, pe gustul tău.

În plus, dacă te abonezi la canalul de YouTube Ruvix vei putea participa la diverse giveaway-uri care pun la bătaie diverse produse din magazinul online.

Cine sunt oamenii din spatele brandului Ruvix

Ruvix a început cu câțiva tineri care au vrut să descopere cum poate fi o simplă idee adusă de la stadiul de idee la stadiul de proiect finit.

După o tură prin marile magazine, pe parcursul căreia și-au dat seama că nu au găsit niciun tricou care să-i reprezinte, acea idee avea să fie imprimarea de tricouri personalizate.

„La început a fost greu, nu ştiam cum se poate imprima un tricou, nu cunoşteam furnizori de materii prime sau de utilaje, nu aveam mari cunoştiţe de editare grafică“, spun fondatorii Ruvix într-un interviu acordat revistei Business Magazin. Cu toate acestea, afacerea a prins aripi destul de repede şi au reuşit să-şi recupereze investiţia şi să intre pe profit după doi ani.

Alexandru Ciobică, absolvent al Facultăţii de Informatică, Cristian Rădulescu, absolvent al Facultăţii de Management şi Elena Matei, absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, secţia Publicitate, sunt fondatorii Ruvix și spun că pe termen lung plănuiesc să diversifice şi mai mult portofoliul businessului, iar pe partea de grafică își propun să colaboreze cu și mai mulți artiști grafici autohtoni.

Vizitează și tu canalul de YouTube Ruvix, abonează-te și descoperă cele mai interesante noutăți despre produsele tale preferate.