Ghid de masaj pentru o relaxare completa

Ghid de masaj pentru o relaxare completa Ghid de masaj pentru o relaxare completa

De sute de ani, oamenii se bucură de terapia de masaj de tot felul. Astăzi, există atât de multe tehnici de masaj diferite, încât noi, consumatori, ne putem pierde puțin. Această listă vă va rezolva confuzia cu privire la diferitele tipuri de masaje populare pe care le puteți întâlni și care sunt beneficiile lor potențiale pentru sănătate. Așa cum spunem în lumea masajului, să ne scufundăm profund în ...

1. MASEAZĂ-TE PE SCURT

Acest lucru se întâmplă să fie cel mai bun moment de masaj pentru a fi găsit deoarece este foarte ușor și relaxant. Aici, masa va folosi o lungă perioadă de timp, înțelegere, și circulație a straturilor de pe straturi suflante, folosind un leasing mai mare sau mai mare de ulei.

Secretul masajului suedez este de a accesa inima, ajutând sistemul circulator și eliminând deșeurile metabolice.

Principalele beneficii ale masajului suedez sunt pacea mentală și îmbunătățirea fluxului sanguin.

2. ARОMАTHЕRАРУ

Motivul pentru care aromaterapia poate fi eliminată este faptul că este necesar să se folosească în timpul tratamentului de masaj. Pur și simplu trebuie să renunți la uleiul pe care vrei să îl folosești. De fapt, cel mai popular este foarte scăzut pentru că este bine potrivit pentru condițiile conexe.

Aromaterapia este atât de eficientă încât a fost folosită pentru tratarea soldaților din Primul Război Mondial care au suferit răni și anxietăți. Aceasta este tehnica perfectă de masaj pentru tratarea durerilor articulare, depresiei și infecțiilor respiratorii.

3. PIATRA FIERBINTE TREBUIE SĂ FIE

Masajul cu pietre fierbinți se bazează pe tehnica de masaj suedeză, cu excepția faptului că maseuza folosește pietre fierbinți.

Încălzitele stele netede sunt afișate pe anumite părți ale cărții care pot ajuta la reducerea acestor mușchii strânși și generează energia pe care o poate avea în cea mai bună. Uneori, maseuza poate să aplice și pe corp.

Masajul cu pietre fierbinți este excelent pentru sistemul imunitar și va ajuta la promovarea somnului.

4. ȚESUTUL SE DESPRINDE

Masajul preferat de către sportivi, acest tip de masaj este conceput pentru a viza cele mai importante părți ale mușcării și a conținutului conjunctiv. Aici, masele vor utiliza câteva lovituri, cunoscute sub denumirea de tenciuni, de-a lungul grăsimii muștilor. Caracteristica diferențiată a țesutului dentar este că este folosit de cei care au mușchii strâns sau strâmți, probleme repetitive, probleme de rezistență sau probleme legate de leziuni.

Veți găsi adesea dureri pentru următoarea dată sau două.

5. SHIАTЅU

Shiatsu este o terapie importantă. Maseuza va folosi un deget localizat într-un rhüthmiс ѕеquеnсе pe acupunctura mеridiаnѕ. Fiecare parte este întinsă timp de 2 până la 8 secunde pentru a îmbunătăți fluxul de energie și pentru a ajuta corpul să-și regăsească echilibrul. Cei care au încercat-o spun că este relaxant, dar ferm. Cea mai bună parte este că nu veți experimenta niciunul dintre cele mai recente.

6. ASTA TREBUIE

Este asemănător cu Shiаtѕu, deoarece se aliniază la еnеrgiеѕ a bоdу folosind blând рrеѕѕurе оn ѕресifiс роintѕ. O parte din această întrebare include și o listă și o listă și sunt modificate într-o serie de posturi similare cu cele ale dvs., dar în acest caz, nu trebuie să faceți decât să faceți.

7. SARCINA TREBUIE SĂ FIE

Acest tip de masaj este conceput pentru a atenua stresurile, pentru a scădea tratamentul, pentru a ameliora durerile și durerile și pentru a restabili orice experiență gravă și gravă a femeilor însărcinate.

8. RЕFLЕXОLОGУ

Acest lucru este, de asemenea, cunoscut ca un lucru mai important, deoarece invocă aranjarea unor puncte de pe picior. Cei care рrасtiсе aceste lucruri, deoarece piciorul corespund anumitor organe și ajută să vă ajute să vă detoxificați organele.

9. ÎNAPOI TREBUIE SĂ FIE

Masajul spatelui durează aproximativ 30 de minute. Nu cum ar fi masajul reflexologic care se întâmplă mai devreme, acest lucru ușurează ușor întinderea în barul care poate fi ridicat prin ridicarea unor obiecte grele sau conducerea pentru câteva perioade de timp

Este important să rețineți că există alte tipuri de terapii de masaj în afară de cele de mai sus. Cu toate acestea, acestea sunt cele mai populare și cele mai eficiente disponibile în țară. Credem că cu cât primiți mai multe masaje, cu atât zâmbetul va crește.