Gesturi pe care le face un barbat indragostit, fara sa vrea

Gesturi pe care le face un barbat indragostit, fara sa vrea Gesturi pe care le face un barbat indragostit, fara sa vrea

A fi indragostit este un sentiment placut si numai cei care s-au indragostit stiu cum se schimba viata. Cand ne place cineva, facem lucrurile diferit, actionam diferit si de multe ori, nu ajungem sa intelegem nici macar ca ceva s-a schimbat. De exemplu, barbatii dau niste semnale clare atunci cand sunt indragostiti, cum ar fi acordarea unei atentii deosebite.

Cu toate acestea, exista atitudini pe care atat femeile, cat si barbatii, le au atunci cand sunt cu adevarat indragostiti de cineva. Daca credeti ca sunteti indragostiti, este posibil sa va identificati cu lista de mai jos.

Gesturi pe care le face un barbat indragostit, fara sa vrea

Inainte de a incepe sa va analizati gesturile, retineti ce spun specialistii despre limbajul corpului, deoarece influenteaza foarte mult personalitatea fiecaruia:

– Daca va confruntati cu cineva care este timid, nesigur, neincrezator sau foarte rational, este probabil ca sfaturile de comunicare non-verbala pe care vi le voi spune sa fie mai subtile.

– Daca persoana este seducatoare prin natura, foarte increzatoare sau dominanta, cu siguranta aceste gesturi vor fi mai puternice.

– Aceste sfaturi sunt aplicabile atat barbatilor, cat si femeilor, desi barbatii tind sa fie mai limitati in repertoriu si mai putin evidenti, mai putin expresivi.

– Este important sa retineti ca, comunicarea non-verbala este foarte complexa. Nu ne putem baza doar pe unul sau doua gesturi izolate, „citim” intregul.

– De obicei, acestea sunt gesturi foarte subtile si uneori scurte, asa ca aveti grija!

Semne ca un barbat va place

Aceste semne va vor spune ca acea persoana va place si se bucura de compania dvs.:

– Mentine contactul cu ochii cu una sau doua secunde mai mult decat de obicei, cu o expresie faciala prietenoasa, confortabila si demna de incredere. Chiar zambind usor.

– Distanta mai mica. Subtil este mai aproape de dvs. decat de obicei.

– Inclina capul in timp ce vorbiti (empatizeaza fata de dvs.).

– Inclina trunchiul spre dvs. intr-un mod relaxat, aratand interes, apropiindu-si capul si scurtand distanta dintre voi.

– Varfurile picioarelor se indreapta spre dvs., ceva greu de distorsionat, de vreme ce de obicei incercam sa controlam mai multe gesturi faciale.

– Tonul vocii este relaxat, prietenos si variaza in functie de ceea ce exprima.

Mai multe despre dragoste, sex, relatii