Cum sa bagi un barbat sub plapuma… fara sa-si dea seama

Atentie: acest articol dezvaluie o strategie ultra secreta si ultra eficienta pentru a-ti atinge scopurile fara sa ai nimic de tras: este deci rezervat femeilor. citeste si vei descoperi intreaga stratagema (sau te vei destinde doar!):

Declar pe cuvant de onoare ca sunt femeie

Salut fetelor! Il vreti! II veti avea. Dar nu fiti nerabdatoare, totul la timpul potrivit. Nu-I puteti lua pe sus din salonul agriculturii (unde I­ati intalnit) si sa-I duceti direct in pat. Usurel si sa incepem cu inceputul.

Cele care nu ati dat inca de alesul inimii, incepeti cu etapa nr. 1.

Cele care I-ai intalnit deja pe Robert Redford, puteti trece direct la etapa 2, in felul acesta nu-i veti da satisfactie Companiei de telecomunicatii. De ce? Pentru ca va petreceti toate serile la telefon vorbind cu Maria despre el si pana una alta el nua a ajuns in patul vostru…

Prima intalnire

Din pacate, nu iti alegi momentul primei intalniri… Amalia a organizat o petrecere pentru a-si sarbatori cei 30 de ani si te simti obiigata sa treci pe Ia ea sa o feliciti.

Unde? Cand? si Cum?

Ai venit direct de Ia serviciu, fara sa fi trecut pe la tine ca sa faci un dus, dar nu-ti prea pasa. Oricum, ai sa intalnesti aceleasi mutre: Adi sorbindu-si whisky-ul si care face mereu pe disk-jokey-ul, Mihnea care spune bancuri (despre blonde, asa este Ia moda acum)… Ce mai, atmosfera nu te prea atrage, ai de gand sa nu stai prea mutt si iata ca faci cunostinta cu Alex.

Un tanar brunet asezat langa Monica, nu l-ai mai vazut nicidata si nu ai decat o singura dorinta: sa-I intalnesti din nou.

Din acest moment incepi sa te simti prost: ti s-au dus niste fire Ia ciorap, taiorul visiniu pe care ii porti Ia serviciu este ca o uniforma. In plus, ai transpirat, ti s-a stricat machiajul, era atat de cald Ia birou. Intri in panica. Ce-i de facut?

Repede, la toaleta pentru make-up

In primul rand, el nu trebuie sa vada ca rosesti cand iti vorbeste, ca nu poti rezista tentatiei sa-i arunci cate o privire pe furls. Dispari putin Ia toaleta ca sa vezi ce ai de facut. Dar atentie, nu-ti reface machiajul: daca se uita Ia tine, o sa-si dea seama si nu trebuie sa vada ca te-a dat gata.

Putina pudra doar ca sa nu-ti luceasca fata, daca nu ai o culoare prea sanatoasa si seara poate incepe. Bineinteles, nu cauta sa stai langa el. Aseaza-te destul de aproape ca sa puteti vorbi si destul de departe ca sa nu-si inchipuie cine stie ce.

Un singur sfat: fii naturala, poarta-te firesc. Bine, bine, dar cum sa te porti firesc cand te simti oricum numai firesc nu?

Sa fatal din fund si sa ma deschid Ia primii nasturi de Ia bluza? Sau sa-mi trag bretonul peste ochi si sa privesc in jos, Ia picioare? Ce sa fac pentru a fi naturala?