Lucruri Care Te Vor Face Mai Fericit

Grecii antici știau deja: Nimeni nu este responsabil pentru fericirea ta, în afară de tine. Adesea lucrurile mici fac o mare diferență. De aceea, astăzi avem top 10 lucruri mici pentru tine care te vor face imediat mult mai fericit.

Zâmbet

Zâmbește cât de des și cât poți de mult! Cu fiecare zâmbet, creierul nostru trimite cu sârguință hormoni de fericire, antiinflamatori și care ameliorează anxietatea prin corpul nostru. De altfel, nu contează dacă zâmbim fără motiv sau cu bucurie.

Timp pentru prieteni și familie

Înconjoară-te de oameni care îți plac și care sunt buni pentru tine. Mai presus de toate, relațiile interumane sunt cele care ne influențează satisfacția, stima de sine și, nu în ultimul rând, fericirea noastră.

În afara zonei tale de confort

Oricine iese din zona de confort din când în când, îndrăznește ceva nou și rămâne curios este mai fericit pe termen lung. Îți lărgi orizonturile și poți oricând să fii uimit.

A ajuta te face fericit

Ajută-i pe alții, implică-te în cartierul tău sau în mediul tău, fii acolo pentru ceilalți. Noi, oamenii, suntem ființe sociale și orice ne întărește relațiile interpersonale ne face automat mai fericiți.

Fii activ și fă ceva frumos!

Răsfățați-vă! Ceva care îți aduce bucurie, distracție sau distracție. Asigurați-vă că vă cheltuiți banii mai puțin pe lucruri materiale decât pe experiențe și priviți în mod conștient lucruri frumoase.

Ia niște aer

Vitamina D și lumina soarelui asigură o bună dispoziție și sentimente de fericire în cel mai scurt timp! O scurtă plimbare în pauza de prânz, sport în aer liber, o înghețată la soare – profitați de fiecare ocazie pentru a fi în aer curat.

A lua decizii

Cei care au de ales sunt adesea răsfățați de alegere: ne pierdem în nenumărate posibilități, luăm decizii proaste și ne simțim stresați. Deci, ia-ți decizii întrebându-te: Ce mă face fericit? Ce nu?

Fă ceva bun pentru tine și corpul tău

Fructele și legumele proaspete te mențin în formă și sănătos. Apa suficientă și exercițiile fizice adecvate susțin funcțiile vitale ale corpului. Acest lucru întărește mintea și corpul deopotrivă.

Stabiliți-vă obiective mici și realizabile

Acest lucru este util în special atunci când problemele sau provocările par insolubile sau imposibil de fezabil. Împărțiți-le în porții mai mici și ușor de gestionat. În acest fel poți stăpâni chiar și sarcinile mari pas cu pas și în final să privești înapoi cu mândrie la succesele tale.

Vorbind

Fie că este vorba despre o discuție mică cu un străin sau o conversație aprofundată cu un prieten apropiat, atunci când ești cu oameni, te simți mai fericit, mai puternic și mai puțin singur. Cei care își împărtășesc experiențele pozitive și momentele de fericire cu alții își dublează și propria fericire. Apropo: o bună dispoziție este contagioasă! S-a dovedit că fericirea, buna dispoziție și alte emoții se răspândesc de la o persoană la alta. Cu o atitudine pozitivă, nu numai că te faci fericit, ci și pe ceilalți. Deci ce mai aștepți?