Gelul de unghii – baza unei manichiuri perfecte de lungă durată

Gelul de unghii – baza unei manichiuri perfecte de lungă durată Gelul de unghii – baza unei manichiuri perfecte de lungă durată

Așteptările tale în procesul de construcție a unghiilor de salon cu gel pot fi întâlnite folosind produsele de marca Pearl Nails.

Achiziționarea unor geluri speciale pentru unghii trebuie să aibă în vedere mai multe caracteristici, mai ales dacă te numeri printre persoanele care pun calitatea înaintea cantității.

Durabilitate îmbunătățită

Gelurile de unghii „all in one” se remarcă prin durabilitatea lor, fiind create pentru a rezista chiar și în cele mai dificile condiții, de la spălarea mâinilor, la utilizarea de produse chimice și până la expunerea la căldură sau umiditate. Rezistența lor este asigurată de o formulă specială care le permite să se lipească de unghii și să se întărească într-un mod eficient, fără a se crăpa sau sfărâma.

Aplicare ușoară și rapidă

Acestea se aplică foarte ușor și rapid, datorită consistenței lichide, iar dacă vei dispune și de instrumentele de lucru necesare, nu ai de ce să îți faci griji cu privire la acest aspect. Așadar, poți fi sigură că nu vei întâmpina dificultăți în aplicarea gelului pe unghii, iar rezultatul va fi o manichiură perfectă și uniformă. Totodată, este important să reții că gelurile de unghii „all in one” se întăresc rapid sub lampa UV sau LED, ceea ce reduce timpul de așteptare și îți permite să realizezi mult mai multe manichiuri într-o singură zi.

Gama largă de culori și finisaje

Produsele de tipul „all in one” sunt disponibile într-o gamă largă de culori și finisaje, astfel încât să se potrivească cu orice stil și preferințe. De aceea poți să îți încânți clientele cu nuanțe clasice, cum ar fi roșu, roz sau nude, ori cu nuanțe mai îndrăznețe, precum albastru electric, verde smarald sau auriu. De asemenea, poți opta pentru finisaje mate, lucioase sau cu sclipici, în funcție de look-urile pe care dorești să le obții.

Versatilitate

Gelurile de unghii „all in one” sunt foarte versatile, ceea ce înseamnă că pot fi folosite pentru a crea o varietate de modele pe unghii. Pot fi folosite în combinație cu alte produse pentru unghii, cum ar fi gelurile colorate sau pudrele acrilice, pentru a realiza manichiuri unice și personalizate. În plus, pot fi folosite atât pe unghii naturale, cât și pe cele artificiale, oferindu-ți posibilitatea să experimentezi și să îți schimbi stilul în funcție de ocazie.

Îngrijire și protecție pentru unghii

Formula lor specială conține ingrediente hrănitoare și fortifiante, precum vitaminele și mineralele, care contribuie la întărirea unghiilor și prevenirea deteriorării acestora. Mai mult, gelurile de unghii formează un strat protector pe suprafața unghiilor, protejându-le de factorii externi, cum ar fi apa, produsele chimice sau expunerea la soare.

Ușor de îndepărtat

O altă caracteristică importantă a acestor produse este că sunt ușor de îndepărtat, fără a afecta sănătatea și aspectul unghiilor naturale. Îndepărtarea se poate face prin utilizarea unui dizolvant special pentru geluri de unghii, care slăbește legătura dintre gel și unghie, permițându-ți să îl elimini cu ușurință. Acest proces nu implică folosirea unor instrumente aspre sau agresive, ceea ce înseamnă că unghiile clientelor tale nu vor fi afectate în niciun fel.

Ca tehnician stilist și protezist de unghii în criteriul de alegere a gelurilor de construcție unghii trebuie să ai în vedere caracteristicile menționate, mai ales dacă te numeri printre persoanele de top care pun calitatea înaintea cantității.

Așadar, alege să achiziționezi mereu produsele profesionale de manichiură Pearl Nails care îți pot ușura munca și care în același timp îți pot aduce cele mai bune rezultate posibile.