Cum sa obtii buzele rosii perfecte

Rujul este o parte fundamentală a rutinei de machiaj a fiecărei femei. Aspectul rujului roșu este un aspect clasic, dar infam de greu de realizat. Însă, faptul că arunca un aspect de ruj roșu este cu siguranță împuternicitor și poate adăuga imediat o creștere a încrederii! Dacă purtați ruj roșu pentru a face o afirmație îndrăzneață sau doar pentru distracție, se reduce parțial la găsirea nuanței corecte de roșu pentru pielea ta. Iată câteva linii directoare simple pentru perfecționarea buzei roșii fără cusur.

 

Alegeți o nuanță care să vă completeze tonul pielii

Rețineți întotdeauna culoarea ochilor, precum și tonul pielii - face o diferență uriașă! Multe dintre ele constau în încercări și erori, dar cel mai bun sfat este să vă cunoașteți subtonul. Subtonurile reci arată de obicei grozav cu roșii reci, în timp ce subtonurile calde arată cel mai bine cu roșii mai calde! Doamnelor, cei dintre voi cu tonuri neutre, veți fi fericiți să știți că puteți face orice.

Pregătește-ți buzele

Pentru un aspect mai curat și mai bun, asigurați-vă că buzele sunt exfoliate. Există diferite moduri de a vă exfolia buzele, cum ar fi, folosind o periuță de dinți, un zahăr brun ușor DIY și un exfoliant pentru miere sau chiar doar un exfoliant pentru buze. Acest lucru trebuie întotdeauna încheiat cu o mulțime de balsam de buze.

Linia de buze poate fi cel mai bun prieten al tău

Nu vă fie frică să vă înșirați buzele! Acest lucru poate părea un element esențial depășit, dar nu trebuie ratat în timpul rutinei. Folosiți o căptușeală roșie, o sugestie adăugată pentru a colora și întreaga buză. Acest lucru va preveni sângerarea rujului și va oferi buzelor un aspect mai definit.

Evitați culorile strălucitoare

Când purtați ruj roșu, este favorabil să vă păstrați restul machiajului mai natural sau cu o culoare minimă. Adăugarea de prea multe culori vibrante la look-ul dvs. poate atrage atenția asupra buzelor roșii glamour. Păstrarea simplă a ochilor nu este o idee rea.

Termină aspectul

O altă modalitate de a-ți face mufa să arate puțin mai mare este prin adăugarea unui strop de luciu de buze. Nimeni nu dorește ca rujul nostru să înceapă să se estompeze după doar câteva ore, așa că ștergerea unei atingeri de pulbere translucidă va ajuta la sigilarea tranzacției.