Functii secrete ale Facebook Messenger pe care trebuie sa le cunosti

Mark Zuckerberg a reusit sa preia controlul asupra mesageriei instant. Nu numai prin achizitia WhatsApp, de asemenea, cu Messenger. Aplicatia s-a nascut ca „chat pe Facebook”, dar a devenit mult mai mult, un serviciu de mesagerie cu entitate proprie.

Facebook Messenger s-a pozitionat ca a doua aplicatie de mesagerie cea mai utilizata in lume si adevarul este ca are unele utilitati, care lipsesc la Whatsapp.

Aceasta este o mica compilatie de caracteristici si trucuri mici pentru Facebook Messenger pentru a beneficia la maximum de aplicatie

Creati un nume de utilizator

Ca Twitter, Facebook Messenger va permite sa aveti un nume de utilizator personalizabil, cu care sa puteti adauga cu usurinta alti utilizatori si sa ii mentionati si in grupuri. De asemenea, va permite sa va conectati pentru a accesa direct o sesiune de chat folosind m.me/nombredeusuario URL, trebuie doar sa mergeti la profil si faceti clic pe optiunea „nume de utilizator“, care este chiar sub fotografia dvs.

Coduri secrete cu jocuri

Facebook Messenger ascunde unele secrete in interior sub forma de jocuri. De exemplu, codul @dailycute va trimite o imagine a unor animale adorabile. Exista, de asemenea, jocuri. Daca trimiteti emoji cu mingea de baschet, veti incepe un minijoc care castiga cine arunca mai multe cosuri. Cu mingea de fotbal, oricine rezista cel mai mult fara a scapa mingea, castiga.

Modificati culoarea chatului

Albastrul este culoarea dominanta pe Facebook, precum si in mesageria sa. Cu toate acestea, Messenger va ofera optiunea de a personaliza culoarea fiecarui chat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa faceti clic pe butonul „i” din coltul din dreapta sus si cautati optiunea „color”. Acolo puteti alege intre mai multe tonuri, pe care si prietenul dvs. le va vedea.

Convertiti Messenger in aplicatia dvs. SMS

In scopul de a deveni centrul de comunicatii de pe Android, Facebook Messenger va ofera, de asemenea, posibilitatea de a gestiona SMS-ul dvs.. Pentru a-l activa, pur si simplu mergeti la profilul dvs. si cautati optiunea SMS si activati-o. Din acel moment, bara principala va fi impartita in trei: toate, Messenger si SMS.