Cum îți protejezi Iphone-ul? Alege foliile și husele de protecție.

Cum îți protejezi Iphone-ul? Alege foliile și husele de protecție. Cum îți protejezi Iphone-ul? Alege foliile și husele de protecție.

Ți-ai cumpărat ultimul iphone apărut pe piață și îți este teamă să îl porți cu tine peste tot ca să nu îl zgârii sau să îl spargi. Probabil că ți mult la telefonul tău și îți dorești să îl păstrezi în siguranță de aceea ai nevoie de o husă și o folie care să îi asigure protecția oricând, chiar și când  se află în buzunare sau chiar dacă l-ai scăpat  pe jos sau ai scăpat apă pe el.

Folia de protecție.

Folia este un accesoriu aproape indispensabil al unui telefon. Acesta îi protejează ecranul în orice situație specială. Există mai multe tipuri de folie, fiecare este diferită și oferă protecție mai mult sau mai puțin ecranului. Cel mai recomandat tip de folie este cea din sticlă durificată 3D .

Folia din sticlă durificată 3D protejează întreg ecranul telefonului, atât zona de display cât și marginile acesteia până la rama din aluminiu. De obicei acest tip de folie  oferă cea mai bună protecție în caz de soc sau la zgârieturi.

Un alt tip de folie de protecție este cel care nu acoperă întreaga suprafață a telefonului . Dacă cele 3D nu îți place poți alege acest tip de folie care de asemenea  îți v-or proteja telefonul.

Orice ai alege,e bine ca înainte de a cumpăra să te asiguri că ceea ce vrei să alegi , v-a oferii protecție telefonului tău mai mult timp. Poți cere recomandări, vânzătorului sau să citești părerile celor care au încercat produsul.

Husa de protecție.

La fel ca și folia, husa are un rol important în totalitate, altele doar partea din spate. Unele sunt create pentru a oferii protecție telefonului, altele pentru a îi da un aspect deosebit.

Iată câteva tipuri de huse din care poți alege:

Husele Slim Fit: Acest tip de husă este confecționată de cele mai multe ori din silicon sau plastic și îmbracă doar partea din spate a telefonului. Deși îți protejează telefonul de zgârieturi, nu îi oferă rezistență la șocuri sau căzături. Dacă îți dorești o husă subțire care să nu îți îngreuneze telefonul, husa Slim  Fit e o alegere perfectă.

Husele tip flip . Acest tip de husă tip carte oferă protecție intreg telefonului, protejând atât ecranul cât și partea din spate. Confecționată din piele ecologică, carcasele tip flip sunt uneori dotate și cu spații pentru cardurile de credit sau pot fi folosite și ca suport pentru telefon atunci când dorești să folosești telefonul în mod laudscape mai mult timp.

Husele hard așa cum le spun si numele sunt confecționate din materiale dure. Acestea îți v-or proteja foarte bine telefonul.

Husele Full sunt confecționate din silicon sau policarbonat și protejează telefonul în totalitate, cu o astfel de husă nu ai neapărat nevoie de folia de protecție.

Huse Arnour. Acestea protejează telefonul în caz de căzături sau impact puternic. Sunt confecționate din mai multe straturi de cauciuc dar fac din telefonul subțire unul gros, asta le face să fie mai puțin apreciate.

Indiferent de care ar fi alegerea ta, cere recomandări  înainte de a cumpăra sau urmărește părerile altora despre ceea ce dorești să cumperi. Dacă v-ei alege doar folie de protecție ar fi bine ca să alegi totuși și o husă Slim Fit din silicon chiar dacă nu îți dorești să îngreunezi telefonul,aceasta e ușoară și nu v- schimba aspectul iphone-ului tău. Sau alege doar husa hard și poți renunța la