Firma programare web

  • Marţi, 20 Aprilie 2021
  • Internet
  • Publicat de
Firma programare web Firma programare web

Suntem o agentie / firma de web design & dezvoltare web, specializata in crearea de site-uri web de prezentare, magazine online, campanii publicitare Facebook , Instagram si YouTube.

SorinDesign este o firma de web design din Ploiesti cu o vasta experienta in programare web si un portofoliu impresionant in Romania. Pana in prezent compania noastra din Ploiesti a realizat cu succes aplicatii web profesionale, site-uri de prezentare si magazine online.

Sorin Design este o firma de programare web din Ploiesti, specializata in creare site-uri complexe php, magazine online, site-uri cu panou de administrare CMS, alte aplicatii web. Firma noastra ofera servicii de programare web si dezvoltare de aplicatii web personalizate, proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte. Fie ca este un CMS – Panou de administrare site, un magazin online, un catalog de produse sau un portal complex si un sistem de gestionare a lui, firma de programare web Sorin Design este alegerea potrivita.

De-a lungul anilor ne-am cladit o reputatie prin servicii profesionale de web design si creare de site web exceptionale, reputatie care ofera proiectelor noastre o calitate superioara si usurinta in folosire.
  • Seriozitate
  • Eficienta
  • Experienta
  • Proiectul va fi terminat la timp
  • Tehnologie de ultima ora in web design si design grafic
  • Asistenta online gratuita pentru clientii nostri

Misiunea noastra, a firmei de web design, este aceea de a crea site-uri de inalta calitate, site-uri ce obligatoriu vor atrage noi clienti din motoarele de cautare.

Serviciile noastre de marketing sunt adaptate pentru a trimite utilizatori foarte calitativi (targetati) catre site-ul dumneavoastra.

Servicii de programare webConcret, realizam urmatoarele servicii de programare web:» Creare magazin online – Solutii comert electronic (E-commerce) – Magazine virtuale cu vanzari online» Site-uri cu Panou de administrare site (CMS) – permite celor fara cunostinte de programare web sau HTML sa faca modificari in site» Site-uri pe platforma WordPress

» Modul de stiri, noutati in site» Sisteme de administrare a bazelor de date» Portaluri» Site-uri PHP si baze de date MySQL» Blog, Chat, Carte de Oaspeti, Forumuri» Client extranet / intranet» Sisteme de gestionare a clientilor» Formulare de comenzi online» Directoare web» Statistica traficului din site» Galerii foto, cu modul de administrare» Putem dezvolta si aplicatii web complexe la cererea dumneavoastra, cu orice specificatii.

Site WordPress – site cu panou de administrareUn site realizat pe platforma WordPress contine un Panou de administrare a continutului – CMS, prin care puteti aduce modificari site-ului Dvs: Puteti edita/sterge/adauga pagini, categorii, produse, continut, stiri, evenimente, galerii foto. Detalii creare site WordPress

Creare magazin onlineUnul din serviciile de programare web oferite de firma Sorin Design din Ploiesti este cel de creare magazin online, solutii comert electronic – ecommerce.