Firma creare site de prezentare

  • Marţi, 20 Aprilie 2021
  • Internet
  • Publicat de
Firma creare site de prezentare Firma creare site de prezentare

Sorin Design este o firma din Ploiesti, cu o vechime de 5 ani, specializata in creare site-uri web – creare site de prezentare, statice HTML sau animate Flash, site-uri complexe PHP.Realizam site-uri pentru orice tip de activitate: site pentru firme de constructii, site-uri pentru firme de contabilitate, creare site anunturi, site agentie imobiliara, site agentie de turism, site-uri medicale, magazin online, etc.

Creare site Responsive

Suntem specializati in creare site-uri optimizate pentru mobil/smartphone si tableta, creare site tip Responsive. Indiferent de dispozitivul de pe care accesati site-ul (telefon, tableta, laptop, PC), acesta va fi afisat optim, prin serviciul de creare site Responsive.

Site de prezentare – Etape creare site

» Consultanta SEO:Este important ca un site sa fie gasit de motoarele de cautare, acestea reprezentand modalitatea prin care majoritatea oamenilor cauta informatiile de care au nevoie. Cine nu ar vrea ca site-ul sau sa fie primul in Google? Ca prim pas in obtinerea rezultatelor, stabilim impreuna lista cuvintelor cheie (keywords), analizam concurenta. Alegem apoi, impreuna, un nume domeniu optim, stabilim structura site-ului, pozitionarea unor elemente cheie in site.

» Consultanta in achizitionare nume domeniu, gazduire site:Pe baza cuvintelor cheie alese, specifice domeniului de activitate, va sugeram alegerea unui nume domeniu ideal, studiem concurenta, gasim cea mai buna solutie de gazduire website (raport calitate – pret).

» Design site:Crearea unui site incepe cu design layout, sau design web realizat cu ajutorul unor programe de grafica. Avand de la Dvs materialele necesare (texte pagini web, logo, poze, sugestii), stabilim schema de culori din site, fonturile si formele, asezarea elementelor in pagina.

Pentru un design web cat mai apropiat de viziunea clientului, vom tine cont si de identitatea grafica a companiei (logo, culori), de publicul tinta caruia i se va adresa site-ul. Daca nu aveti un logo, putem realiza pentru Dvs sigla firmei (vezi detalii logo design). Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale, achizitionate de pe site-uri specializate ( ex: www.istockphoto.com ).

Sugestiile Dvs, experienta noastra asigura viitorului site un design unic, placut si personalizat, cu o structura clara pentru vizitator, un meniu usor de inteles si utilizat, o incarcare rapida a paginilor. Dupa stabilirea de comun acord al unui layout grafic al site-ului, in functie de varianta aleasa de dvs (site html, flash sau pagini web dinamice PHP), se trece la etapa urmatoare, realizarea paginilor html, a animatiilor sau a Panoului de administrare pagini web – CMS.

» Realizare pagini web:a. Creare site HTML – site de prezentare staticUrmatoarea etapa in crearea site-ului este transformarea in pagini HTML a layout-ului grafic final. Tinand cont de standardele W3C si folosind clasele CSS, se obtine o incarcare mai rapida a paginilor, compatibilitate cu toate browserele (Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, etc) dar si un cod simplu, optimizat pentru Google. Ulterior se implementeaza materialele trimise de client, realizandu-se toate paginile site-ului.

b. Realizare site Flash – site de prezentare animatRealizam site-uri animate, integral Flash. Puteti opta pentru o varianta animata, de impact, integral Flash, sau pentru o varianta statica/dinamica in care sa includem elemente flash, animatii in pagini html. Grafica pe care o propunem tine cont si de o etapa viitoare in dezvoltarea site-ului : optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare. Un site flash poate contine intro, fundal sonor, butoane animate, tranzitii animate intre pagini, galerii foto si video.

c. Site PHP – pagini web dinamice PHPUn site PHP cu baze de date mySQL poate contine module de Cautare in site, Noutati, Newsletter, Login, Panou de administrare a paginilor, cos de cumparaturi, curs valutar, etc. Pentru ca dvs. sa puteti interactiona cu vizitatorii site-ului, se folosesc pagini web dinamice, folosind limbajul de programare PHP(cu baze de date mySQL). Unele portiuni din website (bannere, noutati, texte pagini, etc) pot fi usor administrate de Dvs. dintr-un PANOU DE ADMINISTRARE SITE – CMS.

» Optimizare SEO, promovare site:Realizam optimizare si promovare site, inscriere in directoare, motoare de cautare romanesti si straine implicit pentru orice site pe care il construim. Putem face insa acest lucru si pentru site-uri deja realizate.

» Intretinere site – administrare / mentenanta site:Daca site-ul dvs. necesita schimbari de text sau poze (periodic sau doriti doar anumite modificari la un moment dat) putem asigura intretinere site prin plata unui abonament fix sau in sistem de plata per ora. Putem realiza in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.