Finantare unui IMM la inceput de drum - Credite pentru firme noi!

Finantare unui IMM la inceput de drum -  Credite pentru firme noi! Finantare unui IMM la inceput de drum - Credite pentru firme noi!

Obtinerea unei finantari substantiale este una dintre preocuparile oricarui antreprenor la inceput de drum, care are nevoie de bani pentru a-si sustine activitatea curenta sau pentru investitii care sa il ajute la dezvoltarea si cresterea afacerii.

La momentul actual, IMM-urile au la dispozitie mai multe variante de finantare, cele clasice, precum creditele bancare sau liniile de credit, dar si unele alternative, cum este, spre exemplu, factoringul.

Studiile arata ca 49% dintre antreprenori au nevoie de finantare pentru investitii, 20% pentru capitalul circulant si alti 20% pentru proiectele tip start up.

Pentru a alege intre tipurile de finantari, antreprenorii trebuie sa tina cont de nevoile lor reale si modul in care vor folosi banii respectivi.

Daca antreprenorul are nevoie de acoperirea unor cheltuieli temporare sau punctuale de tipul: stocuri pentru deschiderea unui sediu nou sau echipamente noi, poate solicita oricand un ajutor de tip credit IMM, urmand ca suma sa fie folosita intr-o perioada scurta pentru acoperirea nevoilor urmand a se rambursa lunar pana la scadenta.

Creditele pentru firme noi pot fi solicitate oricand pentru finantarea sau sustinerea businessului desfasurat deoarece un astfel de imprumut reprezinta un real ajutor pentru firmele la inceput de drum.

Principalul motiv pentru care finantarile de tip credit IMM sunt accesate este numarul nelimitat de destinatii pe care il poate avea suma de bani imprumutata, in functie de nevoile fiecarei afaceri in parte. La acesta contribuie si metoda simplificata prin care poti accesa un credit IMM pentru firme noi, dar si minimul de documente solicitate.

Care sunt documentele necesare obtinerii creditului IMM?

Defapt minimul de documente. Cu totii stim ca birocratia ocupa locul al doilea in topul problemelor cu care se confrunta micile afaceri. Dar nu si pentru creditul urgent IMM pentru care aplici doar cu documentele pe care le ai in posesie fara sa fie nevoie unele care sa ateste destinatia banilor. Asadar ai nevoie de:

<!--[if !supportLists]-->·        <!--[endif]-->Balanța pe luna a-12-a a anului anterior

<!--[if !supportLists]-->·        <!--[endif]-->Balanța pe ultima lună depusă

<!--[if !supportLists]-->·        <!--[endif]-->Bilanțul pentru anul anterior

<!--[if !supportLists]-->·        <!--[endif]-->Cererea în format PDF editabil pe care o descarci de pe site

<!--[if !supportLists]-->·        <!--[endif]-->Certificatul de înregistrare fiscal

 

Aplici, iar banii ii poti primi chiar si in 24 de ore de la aprobare si ii returnezi in functie de posibilitati. Creditul IMM este si flexibil pentru ca poti alege planul de rambursare care ti se potriveste, adaptat specificului activitatii tale, pe o perioada mai lunga, pana la 48 de luni. Investeste chiar acum in afacerea ta cu un credit IMM.