Federer îl bate pe Nadal în meciul din Africa

  • Sâmbătă, 8 Februarie 2020
  • Sport
Federer îl bate pe Nadal în meciul din Africa Federer îl bate pe Nadal în meciul din AfricaRoger Federer l-a bătut pe Rafael Nadal în fața unei mulțimi record, la meciul din Africa din Cape Town.

Federer, a cărui mamă Lynette s-a născut în Africa de Sud, a câștigat meciul de caritate 6-4 3-6 6-3.

Mulțimea de 51.954 este raportată a fi cea mai mare pentru a urmări un meci de tenis.

"A fost un astfel de privilegiu să fiu aici în această seară", a spus Federer, care înainte de meci a primit un tricou de rugby din Africa de Sud de către căpitanul câștigător al Cupei Mondiale Springboks, Siya Kolisi.

„A fost o plăcere absolută să împărtășesc din nou terenul de tenis cu Rafa. Este într-adevăr foarte special pe atât de multe niveluri. Acest lucru este mult mai mult decât doar tenis și sper cu adevărat că îl putem face din nou. ”

Aceasta a fost a șasea ediție a meciului În Africa, cu încasări la Fundația Roger Federer

"Energia a fost fantastică", a spus Nadal. „Nu putem descrie sentimentele noastre. Este o experiență de viață jucând în fața unei mulțimi atât de uimitoare pe un stadion atât de uimitor.

„Bine bine făcut lui Roger, familiei sale și întregii sale echipe, deoarece organizarea acestui eveniment a fost fantastică. Este o mare plăcere să faci parte din ea și să-l încurajezi pe Roger pentru această cauză bună. Face o treabă grozavă. Încercăm să dăm cât putem, pentru că am fost foarte norocoși.

Înainte de meciul de simplu, Federer a făcut echipă cu Bill Gates pentru a-i învinge pe Nadal și comediantul Trevor Noah într-un meci de dublu.

Încasările vor susține educația copiilor din Africa. sursa https://www.eurosport.co.uk/