Fat-Frumos exista, el a existat dintotdeauna

  • Sâmbătă, 1 August 2020
  • Finanțe
  • Publicat de
Fat-Frumos exista, el a existat dintotdeauna Fat-Frumos exista, el a existat dintotdeauna

In vremuri de mult apuse el calatorea pe un cal alb, sau asa visa orice fata ca isi va intalni iubirea vietii ei. In vremurile noastre, Fat-Frumos conduce fara niciun fel de dubiu, o masina. Fie ea o masina ultimul model, sau pur si simplu, o masina normala, care are un efect vizual placut, o masina care te face sa intorci capul dupa ea pe strada.

Si ca orice tanar fara griji si fara bani, Fat-Frumos cauta cel mai frumos inel din lume, pentru a-si cere in casatorie printesa. Cum orice printesa merita ce e mai bun si mai frumos, inelul costa…si costa atat de mult incat Fat-Frumos doreste sa devina un romantic incurabil si sa renunte la masina, in favoarea unui cal alb.

Asa ca, Fat-Frumos gaseste o firma de amanet auto in Satu-Mare, si e fericit cand descopera ca are filiale de amanet auto si in Baia Mare, Cluj si Oradea. Asadar, nu conteaza in ce oras va gasi inelul, va da un telefon, un expert in amanet auto ii va evalua masina si ii va da, fix in 30 de minute dupa semnarea contractului de amanet auto suma necesara achizitionarii inelului.

Ca orice super-erou al zilelor noastre, el stie ca masina lui va fi in siguranta, supravegheata non-stop video, dar si pazita ca o adevarata bijuterie, ceea ce si  este. Pentru el reprezinta o  adevarata bijuterie a sufletului, dar ar fi in stare sa renunte la ea pentru a sa printesa. Are la dispozitie 30 de zile pentru a achita suma imprumutata dar si comisionul, si daca nu se va descurca poate prelungi perioada. La incheierea contratului de imprumut cu garantie auto, Fat-Frumos va veni sa isi ia masina cu printesa, care acum poarta pe deget cel mai frumos inel si va fi in curand sotia lui.

Nu a mai stat pe ganduri, a verificat actele necesare incheierii unui contract de imprumut cu garantie auto. Erau toate: Cartea de identitate auto, Talonul auto, Cartea de Identitate a proprietarului.

Un singur gand il mai macina, daca printesa va dori sa calatoreasca doar cu calul alb? In acest caz, va putea vinde masina, doar are fix in fata sa si cumparatorul. Ar fi incantat sa primeasca imediat, pe loc, contravaloarea acesteia. Cu banii primiti ar putea sa cumpere un cal sau poate chiar doi si o caleasca, pentru ca printesa lui sa poate calatorii ca o adevarata doamna a vremurilor de mult apuse.

Fat-Frumos isi indeplineste intotdeauna promisiunea. Asa ca, a amanetat masina, a cumparat inelul si au trait fericiti pana la adanci batraneti!