Fapte unice despre animale unice

  • Duminică, 16 Octombrie 2022
  • Animale

Animalele sunt creaturi foarte speciale, dar uneori sunt cu adevărat unice. De aceea există multe fapte unice despre unele animale unice. În acest articol, acordăm atenție acestor fapte.

Crevetele

În primul rând, creveții. Puțini oameni știu că inima creveților este în cap. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care numai corpul unui creveți poate fi mâncat. Pe lângă scut și coadă, capul trebuie îndepărtat întotdeauna. Faptul că inima este în cap este unul dintre motivele acestui lucru.

Koala

Și ce zici de koala. Acest animal a fost mult în știri în ultima vreme din cauza numeroaselor incendii din Australia. Cu toate acestea, nu mulți oameni știu că amprenta unui koala este în unele cazuri dificil de distins de amprenta umană. Într-o serie de cazuri, amprenta unui koala a fost chiar comparată cu amprenta unei ființe umane, atât de mult încât un koala a devenit brusc suspect în timpul unei anchete de crimă.

Rinocerul

Apoi rinocerul. Acest animal frumos se găsește adesea în Africa și este unul dintre motivele pentru care turiștii merg în Africa. Acest animal este, de asemenea, foarte popular printre braconieri, parțial din cauza cornului de fildeș pe care îl au. Cu toate acestea, ceea ce mulți nu știu este că cornul unui rinocer este făcut din propriul păr. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care cornul unui rinocer poate pur și simplu să crească din nou.

Liliacul

Apoi sunt lilieci. Acest animal atârnă adesea în peșteri sau în alte locuri întunecate. Mulți oameni știu că, trimițând semnale sonore, animalul poate determina unde se află o potențială pradă. Un alt fapt unic despre liliacul este că întotdeauna se întoarce la stânga când părăsește o peșteră sau alt loc întunecat!

Urangutanul

În sfârșit, urangutanul. Acest animal este cunoscut pentru că atârnă adesea în și în jurul copacilor. Știați că peste 50% dintre urangutani se plimbă cu unul sau mai multe oase rupte? Acest lucru se datorează faptului că nu pot rămâne întotdeauna în copaci sau pe viță de vie și adesea cad din copac!