Faceti casa sa se simta cat mai confortabila iarna

În lunile de iarnă, când vremea este amară și rece, nu există o senzație mai bună decât a veni acasă într-o casă caldă și confortabilă. Este atât de relaxant să poți ajunge acasă și să simți ușurarea de frigul de afară. A face ca casa ta să se simtă confortabilă necesită ceva efort, dar merită mai mult decât merită. Ca să nu mai vorbim, nu este un lucru dificil de făcut - sau deosebit de scump! Așadar, dacă vrei să-ți împrospătezi casa în această iarnă și să o faci mai casnică și mai primitoare, continuă să citești pentru sfaturi excelente despre cum să faci asta!

Aruncă perne și pături

Nimic nu spune căldură ca pernele și păturile! Este frumos să ai niște perne și pături pe canapea cu care să te învârti. Simțiți-vă liber să o jucați cu diferite texturi. De la blană artificială până la tricot cu cablu, diferite țesături pot face diferența în senzația unei camere.

Lumânări

Bineînțeles, lumânările sunt grozave pentru iarnă, deoarece încălzesc literalmente camera. Desigur, sunt mai mult în scopuri estetice, dar, totuși, conferă unei camere o strălucire caldă. Într-adevăr, nu este multă lumină de zi în timpul iernii, astfel încât să-ți faci casa mai puțin caldă și mai luminoasă, te va face să te simți foarte primitor.

Lumini de Zână

Aceasta este cam aceeași idee ca lumânările, doar fără foc. Luminile mici de pe un șir de orice fel pot avea un efect similar cu lumânările și pot oferi camerei o strălucire caldă. Atâta timp cât luminile nu sunt prea strălucitoare, deci nu fac camera să pară mai rece decât mai caldă. Simțiți-vă liber să înșirați niște lumini în jurul articolelor din orice cameră pentru o notă decorativă minunată.

Covoare

Desigur, iarna podelele se pot răci foarte, foarte. Puneți mâna pe covoare mari sau câteva mici. Cu cât este mai moale, cu atât mai bine. Gata să te plimbi și să-ți simți înghețarea degetelor!

Tipografie

Dacă căutați ceva mai decorativ decât funcțional, puteți ridica oricând o amprentă sau două pentru a închide. Un aspect frumos pentru orice cameră este un afiș tipografic. Este simplu și elegant, plus că poți avea orice scris pe ea!

Neutri

În timp ce decorul în timpul verii este de obicei mai colorat, iarna, cel mai bine este să rămâi la neutru. Creează un aspect mai dezactivat, care se poate adăuga la efectul confortabil al unei camere. Puteți oricând să adăugați o culoare de culoare, dacă doriți, văzând că neutrele merg cu orice.

Vatră

Acesta este evident relevant doar pentru cei care au un șemineu în casa lor. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să aveți unul, decorarea acestuia pentru iarnă poate face o diferență majoră în cameră. Puteți așeza tot felul de obiecte decorative pe manta, de la fotografii de familie la o coroană de flori sau chiar un fel de ghirlandă agățată peste ea