Engleza si Germana pentru copii

Bright Kids Bright Kids

Suntem convinsi ca, pana la aceasta ora, v-ati pus de multe ori intrebarea: de ce ar trebui sa urmeze cursuri de limba engleza copilul meu?Probabil ca ati gasit potrivit ca cel mic sa aiba o ocupatie in afara orelor de curs de la scoala sau ati facut aceasta alegere deoarece aveti prieteni ai caror copii urmeaza cursuri de limba engleza deja.

Va putem spune ca limba engleza este absolut necesara in zilele noastre si este suficient sa analizati toate sursele de informatii zilnice care utilizeaza limba engleza: TV, internet, reviste, desene animate si, desigur, limbile straine predate la scoala pe care copilul o urmeaza. Copilul va avea contact cu engleza in toate mediile in care se va afla, de la scoala pana la paginile de Internet pe care le acceseaza.

Faptul ca decideti sa va inscrieti copilul la o scoala de limbi straine si in special la cursuri de limba engleza pentru copii, care utilizeaza metode adaptate la nivelul cognitiv al fiecaruia dintre cursanti, reprezinta clar dorinta dumneavoastra de a-i da copilului sansa la o cariera de succes, peste ani. Va felicitam cu aceasta ocazie, veti vedea ca a meritat pe deplin sa faceti acest lucru!

Este un lucru cunoscut ca limba engleza este intalnita peste tot: la TV, online, la radio, in publicatii diverse si lista poate continua la nesfarsit. Un alt domeniu pe care engleza il domina este IT-ul, deoarece toate limbajele de programare au la baza limba engleza. Astfel, daca doriti ca cel mic sa urmeze in viitor cursuri de programare, web design, etc. este vital ca mai intai sa urmeze cursuri de limba engleza. Dupa ce stapaneste limba engleza la nivel mediu, cel putin, poate accesa mult mai usor limbajele de programare si IT-ul ca domeniu de activitate pentru o viitoare cariera profesionala.

Acesta este numai un exemplu, insa lista este una interminabila, incluzand aici meserii ca cea de profesor, educator, translator, etc.Copilul va avea contact cu o limba foarte usor de invatat, am putea spune ca este o limba chiar prietenoasa in comparatie cu altele, ce poate fi invatata cu usurinta prin rime gasite in cantecele ori poezii, prin lecturarea unor carti in limba engleza (desigur, adaptate varstei copilului), prin vizionarea de videoclipuri educative si prin multe alte metode care ii ofera copilului momente placute ce vor facilita memorarea acestei limbi de circulatie internationala.In afara faptului ca in cadrul cursurilor de limba engleza organizate de profesorii Bright Kids, copiii vor socializa si vor intra intr-o atmosfera placuta, relaxata si totodata educativa.

Rezultatele nu vor intarzia sa apara!Limba engleza nu inseamna doar cuvinte, expresii ci si o cu totul alta cultura cu care copilul dumneavoastra ia contact inca de mic, fapt ce va conduce la dezvoltare continua din toate punctele de vedere dar si la o largire a orizonturilor.De ce este bine ca cei mici sa invete limba engleza in cadrul acestor cursuri?Incepand studiul unei limbi straine intr-un mod organizat, de la o varsta mica, copiii isi vor dezvolta multe abilitati, putand, de exemplu, sa se obisnuiasca rapid cu alte limbi germanice, limbi care au o cu totul alta structura fata de limbile straine ca spaniola, italiana, franceza si chiar si limba romana.

In cadrul scolii noastre, copiii pot urma si cursuri de limba germana pentru copii!Varsta ii ajuta pe copii sa deprinda pronuntia limbii engleze, mai ales daca o invata prin muzica, film, joc, deci prin mijloace distractive pentru ei.Va invitam sa vizitati site-ul nostru, brightkids.ro, pentru mai multe informatii.

Tel inscrieri: 0723 337 882 - Profesor Baja Andreea Maria

Email: [email protected]

Adresa scolii: Str. Constantin Radulescu Motru, nr. 13, bl. 13, et. 2, Sector 4, Bucuresti

Program: Luni-Vineri, 9.00 - 20.00