Dragoste in apa, o data si o data, visam fiecare dintre noi la ea

Dar cum se intampla in realitate? Fie ca ati incercat deja sau daca doriti sa o faceti, iata cateva trucuri si smecherii pentru o reusita acvatica…

Dragoste in apa

Numeroase persoane au fost cele care au raspuns Ia apelul facut de a ne da marturii cu privire la amorul in apa, iar parerile au fost impartite. Fie ca ati incercat deja sau daca doriti sa o faceti, iata cateva trucuri si smecherii pentru o reusita acvatica…

Preludiile acvatice

In piscina sau in mare, preludiile sunt aceleasi ca si intr-un pat de puf: mangaieri, atingeri, imbratisari, sarutari, alintari…

In mare, in plus, ne putem amuza cu lipsa de greutate: ne simtim mai usori. Ne putem juca, de asemenea, cu spuma, valurile, ne putem lasa dusi de curent. Senzatia de nou este excitants.

Preludiile decurg, in general, bine, cu conditia de a nu cere prea mult.

Intr-adevar, o incercare de cunnilingus fara a respira poate fi cam dificila pentru domni, cu exceptia cazului in care s-au antrenat toata iarna in cada de baie sau a celui in care vor sa faca pe monstrii marini…

Cam Ia fel, o felatie prin masca de respiratie ar merita sa figureze in cartea recordurilor. Ati terminat cu preludiul? Atentie, se trece la lucruri mai serioase!

Avantajele

Este binecunoscut faptul ca in apa ne simtim mai usori avand, deci, impresia de a fi mai supli. Diana ne spune ca sunt posibile „pozitii noi”. Atentie, totusi, la riscul elongatiilor sau al curbaturilor.

Spoturile luminoase in piscina, apusul de soare pe mare… Cadrul este adesea idilic si, dupa cum subliniaza Horia, este mai marcanta „originalitatea si complicitatea impartasita”.

Nu putem nega ca a face amor in apa este frecvent fantezia fiecaruia dintre noi. Prin urmare, excitatia este mai puternica.

In mare, placerea este adesea inzecita daca balansul este ritmat in functie de miscarea valurilor.

Senzatiile sunt mai intense in apa. Dupa parerea Luminitei, „osmoza in cuplu” este grozava.

In apa, ne simtim bine, lipsiti de greutate si tensiune. Suntem, deci, destinsi si, prin urmare, in conditia cea mai buna pentru a face dragoste.

Inconvenientele

Conditia fizica este indispensabila. Trebuie sa evitam inecul, sa stim sa inotam, sa avem un suflu bun. Catalina ne spune ca cel mai important este sa „tii capul afara din apa” atunci cand nu mai atingi fundul apei.

Sa nu fii timid. Sa nu iti fie teama ca vei fi surprins sau vazut in plina actiune. Pozitiile sunt limitate. Unele pozitii mai speciale sunt imposibile fara sprijin. Curaj! La piscina, clorul iti irita ochii si iti cojeste pielea.

In mare, sarea te ustura, algele te gadila, pietrele te jeneaza, spune Dorina.

Valul cel mare care va rastoarna sau va loveste unul de altul nu este suficient. In apa iti lipseste stabilitatea cu exceptia cazului cand miscarea de dute-vino este ritmata in functie de flux si reflux. Partenerul trebuie, deci, sa aiba ritmul in sange.

Daca optati pentru malul marii, valurile vin sa se sparga peste voi si Florin ne-a spus ca „intre nisipul care se lipeste si apa care spala secretiile vaginale”, experienta este dezamagitoare