Destinatii tropicale pentru o luna de miere de vis

  • Duminică, 11 Iulie 2021
  • Turism
Destinatii tropicale pentru o luna de miere de vis Destinatii tropicale pentru o luna de miere de vis

În timp ce ziua nunții tale este deseori numită „cea mai importantă zi din viața ta”, nimeni nu va susține că ceea ce urmează cu siguranță este cea mai bună parte: luna de miere

Una dintre cele mai plăcute părți ale planificării nunții este planificarea lunii de miere. 

Ce modalitate mai bună de a vă relaxa după stresul dinainte de nuntă, în timp ce vă mai lăsați în strălucirea post-nuntă decât îndreptându-vă către o destinație tropicală superbă pentru luna de miere? Nu există o modalitate mai bună de a vă începe viața împreună decât pe o plajă frumoasă. 

Iată cele mai bune locații în care poți merge în luna de miere.

Hawaii

Există un motiv pentru care Hawaii este o destinație clasică pentru luna de miere pentru atât de mulți americani. Este absolut uimitor și este locul perfect pentru cuplurile mai aventuroase de acolo. 

Încercați snorkeling, scufundări și vizitarea vulcanilor. 

Pentru o combinație de vacanțe relaxante pe plajă, precum și acces la un oraș, mergeți la Oahu. Cu stațiuni luxoase și de lux, veți fi tratați ca regalitate în luna de miere.

Polinezia Franceză

Bora Bora este o destinație tropicală favorită absolută și nu poate fi lăsată pe lista potențialelor destinații pentru luna de miere. Pentru cei care sunt interesați de atracții minunate în timp ce se scufundă, insula Rangiroa este o necesitate, deoarece acolo sunt locuri frumoase de scufundare, împreună cu Laguna Albastră.

Desigur, Tahiti este un alt loc fantastic de vizitat pentru iubitorii de aventuri. Pentru cei care caută o experiență insulară mai retrasă, La'taha este locul ideal. Sunteți curioși de toți? Încearcă sărituri pe insule și experimentează tot ce are Polinezia Franceză de oferit.

Maldive

Nimic nu spune lux ca o călătorie în Maldive. Începeți în Sri Lanka și vizitați safariul leopard și elefant. Apoi, faceți-vă drumul către plajele superbe și cristaline din Maldive. Insulele Maldive au stațiuni renumite de-a lungul apei, dar și cele cu buget au o mulțime de opțiuni.

Petreceți-vă timpul pe insulă sărind cu feribotul care vă transportă între toate locațiile. Verificați superbele recife de corali, aruncați o privire la broaștele țestoase gigantice Aldabra și bucurați-vă de soare într-una dintre cele mai frumoase destinații de plajă din lume.

Bali

Orice cuplu care caută luxul suprem cu o experiență bugetară ar trebui să considere cu siguranță Bali ca o opțiune. Cu hoteluri uimitoare cu vedere la ocean la doar 100 USD și mese delicioase, uriașe, la doar 2 USD, puteți trăi ca regalitate în timp ce cheltuiți ca un student la facultate. Puteți chiar închiria propria vilă pentru o fracțiune din prețul unei alte locații.