Pătuțuri Tropicale Nebunești Care Vor Sparge Banca

  • Marţi, 21 Septembrie 2021
  • Turism

Am zburat pe tot globul pentru a descoperi unele dintre cele mai nebune și extravagante pătuțuri tropicale de pe planetă. Deci, indiferent dacă aveți o rezervă de 100 de milioane de dolari în seif sau pur și simplu vă place să navigați prin proprietăți imobiliare câștigătoare la loterie, atunci avem în magazin câteva ascunzișuri idilice și delicii exotice. Cu toată sinceritatea, iubim ritmul, energia și vibrațiile electrice ale marelui oraș, dar nimic nu întrece cu adevărat aerul infuzat de soare sau mirosul parfumat al oceanului. Într-adevăr, cine nu ar vrea să se trezească în fiecare zi în paradis ... mai ales dacă se întâmplă să câștigi la loterie sau să devii un DJ de superstar. Casele de destinație de pe lista noastră sunt cu adevărat uluitoare ... și trebuie văzute că sunt crezute. Așa că așezați-vă și pregătiți-vă să faceți o plimbare luxoasă prin trei dintre cele mai nebune pătuțuri tropicale de pe piață.

Paradisul tropical: Mandalay

Amplasată de-a lungul Mandalay lângă Grace Bay în Providenciales, această stațiune idilică se află într-o inimă și sufletul Caraibelor. Vederea bogată, pitorească la ocean este de fapt fascinantă și nu ne putem opri să ne uităm la această felie albastră de paradis. Vila de pe malul apei este imaculată și oferă un amestec condimentat de arhitectură locală din Caraibe, cu un lifting facial modern. Deci, dacă aveți norocul să rămâneți aici, atunci vine echipat cu nouă băi, șapte dormitoare și o piscină elaborată, cu mai multe straturi. Această piscină este, de asemenea, înconjurată de un centru spa central și de mai multe cascade care cad în cascadă în zona centrală. Dacă nu sunteți deja vândut, atunci vila este, de asemenea, înconjurată de apă cristalină a oceanului. În cazul în care vă gândiți să vă împachetați viața și să vă îndreptați spre Mandalay, pentru a ști, vila costă 15 milioane de dolari. Dacă nu aveți acest tip de bani în numerar sau nu găsiți o rudă bogată care să vă ajute, atunci puteți închiria și vila pentru vacanță. Chiria costă în jur de 50.000 USD dacă doriți să petreceți o săptămână de lux în paradis. Deci, mai bine începeți să economisiți acum sau să cumpărați bilete de loterie, astfel încât să puteți rupe banca aici!

Caraibe Hideaway: Vila Katsura

Dacă căutați ascunzătoarea exotică supremă, atunci Vila Katsura este unul dintre secretele cele mai bine păstrate din Caraibe. Ei bine, unele secrete sunt prea magnifice pentru a nu fi împărtășite. De fapt, ascunzătoarea tropicală este ascunsă într-o parte retrasă a Virgin Gorda, care face parte din Insulele Virgine Britanice. Stațiunea încântătoare a fost proiectată de arhitectul peisagist de renume mondial Hoichi Kurisu. Proiectantul este cel mai bine cunoscut pentru creațiile sale legendare peisaj rock și grădini de vindecare și, după cum vă puteți imagina, el ar folosi doar cele mai premium materiale din întreaga lume pentru a construi vila. Unele dintre acestea includ lemn de tigru, zada europeană și păduri de cedru de vest. Înconjurând vila, veți găsi în jur de trei hectare de grădini stâncoase impecabil îngrijite. Asta nu este tot, deoarece grădinile sunt echipate cu iluminare ambientală, cascade rafinate, pasarele de piatră, iazuri pitorești de koi și plantații exotice de bambus. Dacă sunteți în căutarea unui refugiu exotic retras pentru dvs. și cei dragi, atunci acesta va fi paradisul. Dacă doriți ceva ceva mai social, puteți obține, de asemenea, tot ce este mai bun din ambele lumi, deoarece puteți accesa și mai popularul Little Dix Bay Resort din apropiere.

Hawaii's Finest

Dacă sunteți în căutarea unei mici felii de rai pe pământ, atunci Hale 'Ae Kai din Hawaii este visul tropical suprem. Retragerea magnifică va costa doar 70 de milioane de dolari și este listată ca una dintre cele mai scumpe case de pe malul mării. Probabil că nu este surprinzător să auzim că moșia a fost construită de un cuplu de miliardari Morgan Stanley, William H Strong și soția sa Sandi. Proprietatea închisă este completată cu patru pavilioane indulgente de inspirație balineză, arhitectură din lemn și cascade în cascadă. Vă puteți aștepta, de asemenea, la o bucătărie gourmet, o sală de gimnastică de ultimă generație și apartamente cu mai multe dormitoare. Dacă nu asta este tot, puteți face o baie în luxoasa piscină infinită, bucurați-vă de zona magnifică în aer liber sau mergeți de-a lungul unui pasaj privat către oceanul limpede ca cristalul, cumparati produse bienwood.Proprietatea este, de asemenea, înconjurată de cincisprezece acri exotici de teren, care include o fermă și palmier exotic, nucă de cocos, grapefruit, lămâie, tei, banane și copaci. Proprietatea extravagantă are, de asemenea, o vedere uluitoare asupra munților magnifici înalți ai insulei și a celor mai adânci recife. Așadar, dacă începeți să salvați sau să jucați la loterie acum, acesta poate fi al dvs. pentru doar 10.000 USD pe noapte!