Despre cel mai bun adeziv plastic pe baza de solventi sau poliuretan: scurt ghid de cumparaturi

Despre cel mai bun adeziv plastic pe baza de solventi sau poliuretan: scurt ghid de cumparaturi Despre cel mai bun adeziv plastic pe baza de solventi sau poliuretan: scurt ghid de cumparaturi

In orice situatie, tipul de adeziv trebuie ales in functie de suprafata ce urmeaza a fi lipita. Atunci cand vorbim despre PVC, este cu atat mai important sa fii atent la proprietatile necesare pentru o incleiere reusita.

Poti alege un adeziv plastic pe baza de solventi sau, ca alternativa, varianta ecologica pe baza de poliuretan, in functie de nevoile proiectului tau. In ambele cazuri, iti recomandam adezivii KLEIBERIT de la renumitul producator de top de renume mondial KLEBCHEMIE GmbH. Vezi de unde cumperi in Romania la pret avantajos adezivi cu un spectru larg de utilizare de la acest brand. Toate informatiile in acest articol.

 

Adezivii pe baza de solventi: vezi ce avantaje ofera

Adezivii „traditionali” sunt cei pe baza de solventi, utilizati dinainte de a aparea – in ultimii ani  –  alternativele ecologice. Se folosesc si astazi, mai ales cei profesionali, pentru ca bifeaza cu succes cerinte ce asigura reusita incleierii. De exemplu, pentru incleierea profilelor PVC, adezivul pe baza de solventi KLEIBERIT IK 257.7 se afla in topul preferintelor. Iata care sunt principalele avantaje pe care le ofera:

- aderenta extrem de buna pe materialele plastice;

- rezistenta initiala extrem de ridicata, inclusiv unde exista profile dificile;

- stabilitate ridicata la caldura, pana la 120 de grade Celsius, prin adaugarea de intaritor special;

- stabilitate ridicata la imbatranire, ceea ce este un alt atuu considerabil;

- rezistenta ridicata la actiunea umiditatii si a apei, dar si la variatii mari de temperatura;

- comportament de adeziune foarte bun.

 

Adezivii pe baza de poliuretan, varianta ecologica fara solventi

In ultimii ani, a crescut cererea pentru adezivii fara solventi. Si in aceasta categorie, adezivii KLEIBERIT indeplinesc cu succes toate standardele de calitate si ofera avantaje superioare altor tipuri de produse. Stabilitatea ridicata la caldura ce ajunge pana la 150 de grade Celsius, dar si la frig (pana la minus 40 de grade Celsius), precum rezistenta ridicata la aburi sunt printre principalele avantaje. Iata si alte beneficii:

- stabilitate ridicata la imbatranire;

- rezistenta ridicata la umiditate;

- comportament de adeziune foarte bun la suprafete din plastic si metal;

- adezivii KLEIBERIT au devenit, in cel mai scurt timp, un standard in aceasta categorie de produse;

- KLEIBERIT PUR 704.5 se afla in topul preferintelor cumparatorilor de adezivi ecologici.

 

De unde cumperi un adeziv plastic profesional, la pret bun? Klebrom.ro, un magazin pentru tine

In domeniul materialelor de constructii, magazinul de unde cumperi poate avea un rol determinant in calitatea produselor. De aceea, este foarte important sa te informezi cat mai bine despre oferta fiecarui mediu de achizitie. De exemplu, trebuie sa stii ca magazinul Klebrom.ro este unicul reprezentant al producatorului german de renume mondial KLEBCHEMIE GmbH.

Comercializeaza – in mod exclusiv – doar aceasta gama de adezivi profesionali, apreciati in intreaga lume pentru eficienta dovedita. Asadar, daca vrei un adeziv plastic de calitate garantata, il gasesti in magazinul online Klebrom.ro. Fie ca vrei sa il folosesti pentru un proiect al casei tale, fie ca ai nevoie de cel mai bun adeziv de pe piata pentru afacerea ta, poti beneficia de cele mai bune produse. Stiai ca cei mai multi producatori in domeniul ferestrelor termopan, folosesc pentru infolierea profilelor PVC adezivii KLEIBERIT de la Klebrom.ro? Dar nu numai! Magazinul se adreseaza si micilor mestesugari, dar si persoanelor fizice care cauta adezivi de top.

 

Date de contact

Tel: 0268/ 411 367

Mobil: 0726/ 159 136

E-mail: [email protected]