De ce USB-ul din masina incarca telefoanele noastre atat de incet

De ce USB-ul din masina incarca telefoanele noastre atat de incet De ce USB-ul din masina incarca telefoanele noastre atat de incet

Va explicam de ce portul USB pe care il aveti in masina incarca bateria mobila atat de incet. Nu este de vina telefonul sau masina dvs., e standard.

Majoritatea masinilor moderne sunt echipate cu USB, dar acestea nu functioneaza pentru a incarca un telefon mobil, deoarece o fac foarte incet. De ce? Va explicam.

Multe masini au un port USB langa radio. Acest port este folosit pentru a conecta un stick cu muzica. De multe ori am conecta smartphone-ul, deoarece exista masini care permit redarea de muzica prin intermediul telefonului mobil cu ajutorul unui cablu USB, dar exista ceva ciudat: de ce nu se incarca mobilul, se incarca atat de lent sau pur si simplu se descarca?

Nu, telefonul dvs. mobil nu se defecteaza si nici masina nu este de vina. Acest lucru se datoreaza standardului USB utilizat si puterii furnizate de masina. Standardele se aplica atat de des. Și daca masina dvs. are deja cativa ani, este normal (si de inteles) ca nu include cea mai recenta tehnologie.

Majoritatea autoturismelor, cu exceptia cazului in care sunt modele noi, includ, de obicei, un standard USB 1.0 sau USB 2.0. Un standard care necesita un curent de 500 miliamperi sau 0,5 amperi. Daca comparam aceasta intensitate a curentului cu cele care le au incarcatoare acum, este de inteles ca telefonul se incarca atat de greu.

Mecanismele rapide de incarcare ale smartphone-urilor noastre necesita o intensitate mai mare de incarcare pentru a alimenta bateria mai repede. Vorbim despre valori cuprinse intre 2-3 amperi. Spre deosebire de modelul de 0.5 amp, este de inteles ca acest dispozitiv USB nu percepe telefonul smartphone, ca taxeaza lent sau, asa cum am spus, continua sa se descarce, consumand mai multa energie pentru a functiona decat primeste.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, conectorii USB care sunt livrati cu radioul masinii sunt destinati alimentarii dispozitivelor mai usoare, cum ar fi o memorie USB.