De ce sa cumperi o masa de fotbal pentru acasa?

De ce sa cumperi o masa de fotbal pentru acasa? De ce sa cumperi o masa de fotbal pentru acasa?

A juca jocuri de interior acasa, impreuna cu familia sau prietenii, suna foarte convenabil pentru multe persoane, mai ales daca isi doresc un cadru mai intim, departe de aglomeratie. Cand vine vorba de jocurile de interior, unul dintre cele mai populare jocuri este fotbalul de masa, sau foosball. Foosball este un joc distractiv ce poate fi atat de placul adultilor cat si al copiilor.

Cand ai o masa de fotbal acasa, la finalul zilei sau in weekend poti organiza imediat un joc pe cinste.

Iata si alte motive pentru care sa cumperi o masa de fotbal:

1. Esti o fire competitiva

Daca iti place competitia, foosball-ul iti va oferi asta in confortul propriei case. Foosballul poate incepe ca un joc distractiv, dar lucrurile pot deveni cu adevarat competitive, mai ales daca joci cu prietenii tai. Poate fi doar un simplu joc de masa, dar te poate incuraja sa iti perfectionezi abilitatile si sa devii cu adevarat priceput.

2. Vrei sa petreci mai mult timp cu familia sau prietenii

A avea o masa de foosball acasa iti va permite sa petreci mai mult timp de calitate impreuna cu familia sau prietenii tai. Iti poti invata copiii cum sa joace foosball si sa-si dezvolte interesul pentru sport, abilitatea de a coopera si colabora, si spiritul de echipa. Impreuna, veti crea amintiri frumoase in timp ce jucati fotbal de masa.

3. Vrei sa comunici mai bine cu membrii familiei

Pe langa faptul ca petreci timp cu ceilalti membri ai familiei in timp ce jucati fotbal de masa, vei avea si sansa de a construi o comunicare mai buna cu ei. Puteti juca fotbal in timp ce vorbesti cu partenerul, copiii sau chiar cu parintii tai despre ziua lor.

4. Iti doresti sa fii mai activ

Sedentarismul este o problema curenta pe intregul glob. Multi dintre noi ne dorim sa facem mai multa miscare dar nu avem timpul necesar sa mergem la sala de fitness sau, pur si simplu, ne displace sa ne miscam doar de dragul miscarii. Cu toate ca nu te va ajuta sa consumi un numar impresionant de calorii sau sa iti dezvolti musculatura in mod vizibil, fotbalul de masa presupune un efort fizic moderat, care iti va stimula circulatia, mobilitatea articulatiilor, si iti va imbunatati coordonarea, timpul de reactie si reflexele.

5. Iti doresti sa iti amenajezi o camera pentru jocuri

Mesele de fotbal pot servi si ca decor pentru casa ta, mai ales daca vrei sa amenajezi o camera pentru jocuri. Poti gasi pe piata o multime de modele, iar unul dintre acestea cu siguranta se va potrivi cu decorul casei tale. S-ar putea ca mesele de fotbal sa nu fie o necesitate pentru fiecare casa, dar pot servi multor scopuri pentru toata familia ta. Contrar a ceea ce te-ai astepta, o masa de fotbal nu este foarte costisitoare, si poate deveni principala sursa de divertisment a familiei tale.