Sfaturi De Top Pentru Utilizarea Vopselei Negre La Tine Acasă

Luarea deciziei de a vopsi o cameră în negru este cu siguranță o afacere imensă. Recent, pereții, mobilierul și camerele mai întunecate au devenit atât de populare. Este îndrăzneț, îndrăzneț și, desigur, foarte luxos. Dacă vă gândiți să continuați această tendință fierbinte, ați ajuns la locul potrivit ... suntem aici pentru a ne oferi câteva sfaturi rapide și utile. Urmați aceste indicii minunate pentru a vă picta pereții cu dureri negre.

 

Pictează un accent

Dacă încă nu sunteți sigur dacă ar trebui să faceți saltul mare și să pictați întreaga cameră în negru, puteți întotdeauna să pictați un accent mai întâi. Experții sugerează că este o idee bună să limitați culoarea închisă la un perete accent și apoi să păstrați restul suprafețelor o culoare deschisă. Peretele negru va deveni apoi punctul tău focal. Indiferent dacă spațiul dvs. este mare sau mic, nu contează ce alegeți să pictați, vopseaua neagră este atât de modernă și sofisticată.

Alege o cameră cu lumină naturală

A avea lumină naturală în casa ta este un avantaj imens. Face ca întregul spațiu să se simtă curat, proaspăt și revigorant. Camerele cu lumină solară sunt mai potrivite pentru culorile întunecate. Mai ales pentru că vopseaua neagră absoarbe lumina, deci vrei să te asiguri că camera pe care o pictezi este foarte bine luminată. În caz contrar, spațiul se va simți cu siguranță strâns și constrângător.

Atârnă lucrări de artă uriașe

Pentru a ajuta la echilibrarea unora dintre dramele care vin cu pictarea unei camere în negru, experții sugerează agățarea unei piese mari de artă sau pictură. Acest lucru nu numai că poate transforma pozitiv întreaga cameră, dar opera de artă va crea instantaneu un punct focal cu adevărat frumos.

Puneți plante în jurul camerei

Un alt sfat extraordinar care este foarte util este acela de a încorpora mai multe plante de interior diferite. Cu toate acestea, acesta nu este singurul avantaj de a avea plante în casa ta. De asemenea, vă stimulează starea de spirit, vă mențin sănătoși și pot reduce nivelul de stres. Împotriva culorilor întunecate ale vopselei, diferitele verzi ale plantelor fac spațiul să se simtă mai fermecător și mai deschis.

Alegeți Vopseaua neagră corectă

Odată ce ați decis ce cameră doriți să vopsiți în negru, este de asemenea important să vă asigurați că alegeți tipul potrivit de vopsea neagră. Vopselele negre reci conțin tonuri albastre sau violete. Acestea sunt în general mai ideale dacă vă vopsiți finisajele interioare sau ușile. De asemenea, funcționează bine cu nuanțe îndrăznețe și luminoase găsite în decor și mobilier. Apoi aveți vopsele negre calde, acestea conțin tonuri maro sau negre adevărate. Negrele calde sunt extrem de versatile și pot fi perfecte dacă doriți să achiziționați accente, decor sau mobilier după vopsire. De asemenea, este esențial să vă amintiți să vă alegeți luciul sau să terminați cu atenție. În timp ce vopseaua neagră mată poate părea cea mai bună pentru dvs., nu este la fel de durabilă precum coaja de ou sau negru satinat. Adică, un negru mat probabil nu va funcționa cel mai bine într-o bucătărie, în dormitorul copilului sau în alte zone cu trafic intens.