De ce ai nevoie pentru o fotografie perfecta

  • Miercuri, 13 Ianuarie 2021
  • Artă
De ce ai nevoie pentru o fotografie perfecta De ce ai nevoie pentru o fotografie perfecta

Indiferent ca alegem sa ne mandrim cu ele in Social Media sau ca le pastram strict pentru bucuria sufletului nostru si satisfactia personala, cu totii ne dorim fotografii cat mai frumoase si perfecte.

Totusi, fotografia perfecta poate adesea necesita o serie de compromisuri sau unelte caci, exista foarte multi factori ce pot influenta calitatea rezultatului final. Insa, chiar si un incepator ar putea sa creeze o fotografie perfecta, cel putin din punct de vedere al perceptiei propriii. Hai sa afli si tu ce ai nevoia pentru a creea fotografia perfecta.

 

De ce ai nevoie ca sa creezi fotografia perfecta

 

l  O camera cat mai avansata

Adevarat, poti face fotografii ideale chiar si cu telefonul. Insa, cu cat aparatul de fotografiat este mai avansat in functii si ajustari pe care sa le stapanesti, cu atat sansele unei fotografii mai frumoase sunt mai mari.

 

l  Atentie la detalii

Uneori, unghiul de fotografiere, fundalul, lumina etc. toate pot influenta intr-o clipa calitatea fotografiei rezultate. Este bine sa nu te limitezi doar la o singura pozitie sau la cateva cadre banale. Cu cat vei face mai multe fotografii, cu atat sansele unei fotografii perfecte sunt mai mari.

 

l  Timp

In foarte putine situatii vei reusi sa faci o fotografie instantanee, asa ca majoritar nu trebuie sa grabesti procesul de fotografiere, ci dimpotriva, sa-ti acorzi suficient timp pentru a capta secvente magice.