Daca iti place ciocolata, aceste locuri sunt de vizitat

  • Sâmbătă, 3 Iulie 2021
  • Turism
Daca iti place ciocolata, aceste locuri sunt de vizitat Daca iti place ciocolata, aceste locuri sunt de vizitat

 Oaxaca   Mexic

Patria ciocolatei. Cultura Maya a fost nu numai coroana arhitecturii și astronomiei, ci și a gastronomiei. Și-au făcut băuturile din boabe de cacao și au folosit orhideea comestibilă ca mirodenie, această orhidee comestibilă este vanilia, care crește doar în jungla sud-mexicană. Ciocolata din Oaxaca se numește Mayordomo. Specialitatea oaxaca este tejatul, adică o băutură fermentată, rece, expandată, făcută din ciocolată neagră, făină de porumb. Majoritatea mexicanilor își încep încă ziua cu ciocolată caldă. Această băutură are și soiuri amare și dulci, când sunteți în Mexic, încercați-le pe amândouă. Deoarece este băutura națională a Mexicului, o puteți găsi în fiecare restaurant și cafenea.

 Max Brenner, New York

Cealaltă celebră magazin de ciocolată din New York este Max Brenner, care știe de ciocolata sa fierbinte și de modul de servire. Diferitele băuturi delicioase din ciocolată sunt servite în așa-numitele „cupe îmbrățișate” pentru a ne menține calde mâinile. Magazinul oferă, de asemenea, alte tipuri de produse care sunt fabricate cu ciocolată, de exemplu, ciocolată la trufe..

Hershey, Pennsylvania - Parc de distracții cu ciocolată și senzațional

Hershey este practic sinonimul ciocolatei, este numit și cel mai dulce loc de pe Pământ. În tot orașul miroase a boabe de cacao și ciocolată. Aventurierii sunt așteptați în parcul de distracții numit Chocolate World, unde există roller-coastere interesante și diferite expoziții. La Hotel Spa Hersey ne putem răsfăța simțurile. Un indiciu: pachetul de evacuare cu ciocolată numit serviciu are o durată de 3,5 ore și constă dintr-o baie de ciocolată, un exfoliant de ciocolată, masaj și un prânz în oazis.

Maya Chocolate , Tabasco, Mexi co

Dacă cineva a văzut filmul Chocolate cu Johnny Depp, este ușor să-ți imaginezi starea de spirit din magazinul Maya Chocolate. Deoarece Mexicul este patria ciocolatei, ciocolata are un rol foarte important și în cultură. În magazinul de ciocolată Maya deserturile sunt făcute pe baza rețetelor originale, iar aroma acestor deserturi încântă pe toți vizitatorii.

 Köln, Germania - Muzeul Colosal al Ciocolatei

Iată un motiv bun pentru a planifica o călătorie într-unul dintre cele mai vechi orașe din Germania: ciocolata. Există unii care vizitează acest oraș pentru catedrală, alții ar putea vizita orașul vechi, dar există o mulțime de oameni care vin aici din cauza faimoasei fabrici de ciocolată. În muzeu, putem afla cum se face ciocolata și secretele gustului rafinat. Este o poveste veche de 3000 de ani pe mai mult de 4000 de hectare, o experiență de neuitat.

Sacher, Viena , Austria

Faimoasa patiserie și cafenea a primit numele după tortul austriac de renume mondial. Specialitatea acestui loc este în mod natural tortul sacher realizat conform rețetei originale. Armonia tortului de ciocolată, a marmeladei de piersici de casă și a ciocolatei negre este atât de fantastică, încât este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai delicioase prăjituri din lume.

Valrhona ( Franța )

Valrhona își face specialitățile de ciocolată din 1922 pentru care achiziționează boabele de cacao din America de Sud și cele mai bune plantații din Caraibe. Ciocolata de aici este făcută în stil francez, în bare. Fac batoanele de ciocolată așa cum o fac vinologii oenologii, notează locul de origine, clasa de vârstă și originea fiecărui capăt, fiecare bară de cacao din care este fabricat golul de ciocolată.