7 Locuri de vizitat in Canada

  • Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
  • Turism
7 Locuri de vizitat in Canada 7 Locuri de vizitat in Canada

Newfoundland și Labrador

Newfoundland și Labrador reprezintă peste 150.000 de mile pătrate din America de Nord. Frumusețea sa de neegalat atrage mulți vizitatori din toată lumea în fiecare an.

Frumusețea accidentată a peisajului de aici este diferită de orice ați văzut vreodată. Există numeroase aisberguri enorme, balene și diverse specii de păsări care contribuie la frumusețea generală a acestui loc.

Golden

Golden este un oraș situat în șanțul Rocky Mountain. Nu este foarte departe de râurile Columbia și Kicking Horse dacă mergeți cu mașina.

Există anumite cabane, precum și locuri de cazare și mic dejun la care puteți ajunge numai dacă luați un elicopter, deci este extrem de îndepărtat. Veți găsi o mulțime de locuri minunate pentru drumeții, caiac și rafting în apă albă.

Lacul Louise

Lacul Louise este una dintre cele mai bune destinații din Canada pentru cei cărora le place să petreacă timpul în pustie. Este o destinație turistică incredibil de populară, care vă poate oferi toate drumețiile, schiul și chiar golful pe care le puteți face.

Puteți lua, de asemenea, tiroliene dacă vă simțiți puțin aventuros.

Nunavut

Nunavut este un imens teritoriu canadian, care este în jur de mărimea Europei de Vest. Are doar o populație de aproximativ 30.000 de oameni.

Acest pământ sălbatic și neîmblânzit atrage mulți turiști care caută aventură în fiecare an. Aici puteți găsi o mulțime de posibilități excelente de pescuit și drumeții. A fost desemnat de multe ori unul dintre cele mai frumoase locuri din Canada.

Parcul Național Kejimkujik

Parcul Național Kejimkujik sau pur și simplu Keji are unele dintre cele mai frumoase lacuri și peisaje pe care le veți vedea vreodată în toată America de Nord. Acest loc poate fi găsit în Nova Scotia.

De multe mii de ani a fost un loc obișnuit pentru vânătoare. Puteți găsi aici o mulțime de trasee excelente, care sunt perfecte pentru drumeții și pescuit.

Perce Rock

În vârful peninsulei Gaspe din Quebec se găsește stânca Perce și își ia numele de la stânca uriașă care iese din ocean.

Satul Perce este un loc fermecător și pitoresc de vizitat pentru cei care caută peisaje frumoase și localnici prietenoși. Cei cărora le place să facă drumeții și observarea păsărilor vor găsi acest loc destinația perfectă pentru distracție și relaxare.

Fiordul Saguenay

Fiordul Saguenay are o frumusețe uimitoare, care este unică pentru această zonă. Dacă intenționați o excursie de camping, nu există un loc mai bun decât acesta.

Există multe specii diferite de păsări care pot fi găsite aici și oferă, de asemenea, un pescuit excelent. Imensele ziduri de granit de aici au fost sculptate de ghețari cu milioane de ani în urmă și nu se deosebește nicăieri altundeva în America de Nord.