Cunoașteți Tokyo, Japonia

  • Duminică, 11 Iulie 2021
  • Turism
Cunoașteți Tokyo, Japonia Cunoașteți Tokyo, Japonia

Chiar dacă sunteți un călător experimentat există ceva cu adevărat unic în vizita la Tokyo, Japonia. Este o metropolă modernă care poate copleși chiar și Manhattanii nativi. Vă puteți bucura în continuare de cultura tradițională japoneză, în timp ce vă scufundați și în acest oraș futurist, care este udat de lumini luminoase de neon. Mai mult decât atât, Tokyo oferă unele dintre cele mai delicioase și creative bucătării din lume. Fixați-vă centura de siguranță și pregătiți-vă pentru o plimbare nebună

Tokyo este împărțit în diferite districte sau care sunt fiecare distincte și au propria lor personalitate. Încercați să vizitați cât mai multe dintre acestea pentru a obține o gamă completă a Tokyo și a tuturor cartierelor sale vibrante.

Poate că cartierul cel mai cunoscut este Harajuku, care este cunoscut pentru că este un pasionat de modă. Ginza este, de asemenea, cunoscut pentru numeroasele sale magazine de lux care merită vizitate. Pentru cei care sunt în căutarea unei vieți de noapte vibrante, Kabukicho și Roppongi sunt locurile unde trebuie să mergeți. Aceste districte devin absolut vii noaptea și au o mulțime de baruri și cluburi distractive de încercat.

Pentru cei interesați de experiențele culturale, Sensoji găzduiește cel mai mare templu budist și multe alte comori. Dacă doriți să simțiți că v-ați transportat înapoi în anii 1950, Golden Gai vă va arunca o privire în zilele din trecut.

Există câteva experiențe la care puteți participa, care sunt unice pentru Tokyo. Acestea vor merita bine dacă sunteți în căutarea pentru ceva complet neobișnuit din viața obișnuită.

Pentru o experiență de înaltă tehnologie, ar trebui să încercați să mergeți la un restaurant robot. Aceste extravaganță strălucitoare oferă un spectacol de robot în timp ce luați masa și este cu adevărat unic. Cu siguranță nu este ceva ce vrei să ratezi!

Aleile Izakaya prezintă micile gastropub-uri în stil japonez, cunoscute ca Izakaya, care servesc alcool și mâncare sau gustări. Aleile Izakaya sunt alei mici și vechi, înghesuite cu aceste baruri mici, care vor avea de obicei doar câteva locuri disponibile. Aici puteți sta lângă un localnic, vă puteți bucura de un Sake și puteți experimenta o adevărată experiență locală.

Shibuya Crossing este încă o experiență unică pentru Tokyo. Shibuya Scramble Crossing este cea mai aglomerată trecere de pietoni din lume, unde aproape jumătate de milion traversează în fiecare zi.

Tokyo este un paradis al iubitorilor de alimente, deoarece puteți găsi cele mai bune sushi și ramen din lume în acest oraș. Există nenumărate restaurante Ramen, dar știați că există un întreg district competitiv Ramen? Mergeți în districtul Shinjuku pentru a găsi o gamă largă de tipuri de ramen, cum ar fi Tsukemen și Ichiran.

Există nenumărate lucruri de făcut, gustat și experimentat în Tokyo. S-ar putea să vă pară copleșitor la început, dar până la sfârșitul timpului petrecut în acest oraș incredibil, veți fi greu să plecați. Încercați să vă bucurați cât de mult puteți, dar amintiți-vă că puteți reveni oricând!