Cum se pune un prezervativ in focul actiunii?

Cum se pune un prezervativ in focul actiunii? Cum se pune un prezervativ in focul actiunii?

Stiu ce gandesc domnii: „Nu este deloc complicat sa-ti pui un prezervativ, nu o sa am nici o problema!”. Ei bine, va inselati! In focul actiunii, veti uita totul. Asa ca va prezentam cateva trucuri care va vor usura aceasta sarcina la momentul oportun!

Cel mai bun lucru este sa va ocupati de cat mai multe amanunte INAINTE de a va lasa prada mangaierifor, fiindca atunci cand incepeti sa va atingeti si sa va mangaiati partenera, va fi prea tarziu. Nu o sa va mai stea gandul la prezervativ. Asa ca scoateti din vreme prezervativul din cutie, fara a-l  desigila. Puneti-l undeva la indemana. Nu scoateti prezervativul din ambalaj, pentru ca acesta se va usca si nu va mai putea fi folosit.

Cand a sosit momentul, rupeti ambalajul si scoateti prezervativul. Pentru a sti in ce sens se ru!eaza (fiindca DA, exista un sens!) faceti in felul urmator: introduceti degetul in interiorul prezervativului si incercati cu cealaita mana sa vedeti in ce sens se ruleaza. Daca se ruleaza din exterior in interior, inseamna ca acesta este sensul. Daca dimpotriva, se ruleaza din interior spre exterior, inseamna ca este pe dos.

De indata ce ati descoperit sensul de rulare, strangeti capatul inchis al prezervativului intre aratator si degetul mare si aplicati-l pe penisul in erectie. In timp ce strangeti capatul inchis al prezervativului, folositi cealalta mana pentru a deru!a usor prezervativul pe toata lungimea penisului. In acest moment va veti da seama daca l-ati pus pe dos, fiindca este aproape imposibil sa-I derulati daca prezervativul este pe dos.

Gata, v-ati pus prezervativul. Acum nu va ramane decat sa va dati pe brazda! Nu va faceti prea multe iluzii, prezervativul isi merita din plin reputatia pentru ca este evident ca el taie o mare parte din senzatii. Insa din pacate, este un rau necesar si nu trebuie sa omiteti folosirea lui!