Cum salvezi parul de la o “ingrasare” rapida

Parul gras sau subtire este cu usurinta predispus la ingrasare, acel fenoment in cadrul caruia parul se lipeste tot mai mult de scalp si chiar de piele. Unele persoane se confrunta si cu o serie de repercursiuni deranjante, precum aparitia unor bubite care atesta ingrasarea parului pana la cel mai inalt nivel. Sa nu mai spunem ca un par gras este totodata si un par inestetic, care nu contribuie pozitiv la fizicul nostru. Dar exista totusi cateva solutii la care poti apela cu succes pentru a preveni ingrasarea rapida a acestuia.

 

Remedii impotriva ingrasarii rapide a parului

 

l  Utilizarea produselor pentru volum

Utilizand produse de ingrijire a parului pentru volum nu vei reduce neaparat timpul de ingrasare, insa parul tau se va prezenta cel putin decent astfel incat sa poti reduce frecventa spalarilor.

 

l  Reducerea spalarii

Cu cat frecventa de spalare este mai ridicata, cu atat parul se va ingrasa mai repede. Asa ca iti recomandam sa eviti sa-ti speli parul prea des.

 

l  Redu atingerea parului

O persoana care va atinge parul in permanenta si care se va “juca” cu acesta se va confrunta mai des cu parul gras. Reducand acest obicei, parul se va mentine in stare optima mai mult timp.

 

l  Buclele

Apeland la bucle in detrimentul unui par drept vei obtine acel volum necesar pentru a reduce ingrasarea si durata dintre spalari.