Cum sa-ti traiesti sarcina in frumusete ?

Cum sa-ti traiesti sarcina in frumusete ? Cum sa-ti traiesti sarcina in frumusete ?

Unele femei nu suporta sa vada ca trupul li se ingreuneaza, se ingroasa, altele abordeaza cu mandrie aceasta noua rotunjime. Daca a fi insarcinata si a fi frumoasa nu sunt aspecte incompatibile, este vorba de un sentiment cu totul intim, propriu fiecarei femei, fiecarui cuplu.

Indiferent care este raspunsul tau personal la intrebarea : „insarcinata, sunt frumoasa sau nu ?”, ea nu trebuie sa te faca sa-ti uiti feminitatea.

Iata gesturile cotidiene, ingrijirile elementare de frumusete si cateva precautii care te vor face mai frumoasa pe parcursul sarcinii si favorizeaza, dupa nastere, o revenire rapida a corpului la normal.

Esti insarcinata. Corpul tau se modifica, atat la interior, cat si la exterior. Intelegerea acestor metamorfoze care au loc pe seama ta permite adesea sa profitam de ele.

Ce este de stiut

Natura pielii tale se va modifica sub efectul modificarilor hormonale si a obisnuintelor alimentare proprii sarcinii.

Corpul necesita o igiena mai riguroasa destinata sa combata o transpiratie crescuta sau o uscare sensibila, precum si cateva ingrijiri zilnice elementare pentru a da suplete si a hidrata pielea supusa unor tensionari.

Fata beneficiaza de redobandirea prospetimii datorita insanatosirii regimului de viata. Profita pentru a-ti scuti fata de orice fard superficial, si in special fereste-te de razele ultraviolete care fac sa apara o masca specifica sarcinii.

Textura parului si a unqhiilor risca sa ti se modifice:

Mai stralucitoare si mai voluminoasa in ceea ce priveste parul, unghiile mai casante si mai fragile. In ceea ce priveste dintii, acestia trebuie periati cu atentie de sus in jos, evitand iritarea gingiilor, care adesea sunt mai sensibile pe durata sarcinii.

Luarea in greutate, inerenta sarcinii poate genera neplaceri usoare cum ar fi vergeturile, picioarele umflate, sanii voluminosi… Cateva sfaturi bune nu sunt de prisos.

In sfarsit, trebuie stiut ca frumusetea se cultiva ca o gradina. Nu este niciodata contraindicat ca, fiind insarcinata, sa te machiezi si sa te parfumezi usor, sa-ti oferi o seara la salonul de frumusete si sa te imbraci, confortabil bineinteles, dar cu eleganta.

Un singur cuvant de ordine : Sa te simti bine in propria piele, frumoasa in trupul tau si senina !