Cum să supraviețuiești căderilor publice ale copilului tău

Cum să supraviețuiești căderilor publice ale copilului tău Cum să supraviețuiești căderilor publice ale copilului tău

Fiecare părinte a experimentat temuta colaps public. Faceți comisioane sau încercați să vă bucurați de o zi frumoasă de familie undeva, când dintr-o dată, comutatorul este răsturnat și încercați să liniștiți un copil care țipă. Se pare că niciun părinte nu are soluția magică și este un lucru inevitabil cu care va trebui să se confrunte fiecare părinte. Acestea fiind spuse, poate că există modalități de a ajuta la descalificarea situației. Colapsele, în special cele publice, sunt atât de greu de rezolvat. Au nevoie de răbdare, multă energie și niveluri nerezonabile de grație și umilință. Indiferent dacă copilul tău are o furie în legătură cu o jucărie pe care ai spus că nu o poate avea, sunt obraznici pentru că au refuzat să ia un pui de somn sau chiar dacă nu au nicio idee despre ce nu este în regulă, colapsele sunt foarte greu de tratat. Iată câteva lucruri pe care le puteți aminti în acele momente grele care vă pot ajuta să supraviețuiți și să treceți prin ea.

Nu te supăra pe copilul tău

Știm, acesta este foarte dur. Dar credeți-ne, nu are niciun rost și va fi foarte plăcut să vă amintiți că sunteți adultul în situație. Asta înseamnă că ești încă cel care controlează situația și, de asemenea, cel cu puterea din dinamică. Trebuie să faci tot ce poți pentru a evita pierderea cumpătului. Puteți repeta mantra: „Nu mă supăr pe un copil de trei ani” pentru tine, dacă asta te ajută. Amintiți-vă că și acest lucru va trece.

Amintiți-vă că acest lucru nu vă definește copilul

Din păcate, topirea este o parte normală a dezvoltării copilului dvs. și cu siguranță nu definește personalitatea lor. Aceasta nu înseamnă că aceasta este acum o nouă parte a personalității lor. Nu se reflectă asupra caracterului copilului dvs. și în curând veți putea găsi modalități prin care să-i ajutați să treacă mai repede peste el. Amintiți-vă că furia va trece și vor reveni la eul lor normal, adorabil.

Nu păstrați o listă de rufe de coliere

Cu excepția cazului în care observați un model, pur și simplu luați o rabie la rând. Lăsând să treacă și trecând peste fiecare tantrum pe măsură ce trece, nu o veți ține împotriva copilului dvs., ceea ce este în cele din urmă mai bun pentru toți cei implicați.

Nu uitați că aceasta nu este o reflectare a părinților voștri

Acesta ar putea fi greu de reținut în acest moment, mai ales dacă aveți de-a face cu privirile admonestătoare ale străinilor. Sigur, este ciudat, dar nu lăsa pe nimeni să te facă să simți că ești un părinte rău, deoarece copilul tău trece prin ceva foarte normal. Este foarte bine că copiilor tăi le este greu să-și regleze sentimentele, face parte din procesul lor de creștere. Într-o zi, veți privi înapoi și veți râde de aceste momente împreună. Încercați doar să le treceți chiar acum.

Uneori, este în regulă doar să cumpărați cookie-ul

Știm, acesta ar putea fi dureros. Dar uneori, când te simți absolut învins și gata să-ți tragi părul, este foarte bine dacă cumperi doar jucăria (sau prăjitura, sau orice ar fi aceasta) și mergi mai departe. Mai târziu, când lucrurile s-au calmat și vă simțiți din nou sănătos (ceea ce vă promitem că veți face, indiferent cât de departe s-ar simți în acest moment) puteți revedea situația și disciplina. Când simți că o vei pierde, uneori este mai bine să lași totul să meargă mai departe.

Cel mai important, nu vă gândiți la ce crede altcineva

La sfârșitul zilei, îți cunoști cel mai bine copiii, îți cunoști propriile limite, iar opiniile altora rareori te ajută. Odată ce ați eliberat pe deplin stresul și grijile legate de ceea ce vor crede ceilalți despre voi ca părinte, vă veți simți mult mai bine. Creșterea copilului este extrem de dificilă și extraordinar de personală, dar este greu să ne amintim asta în momentele grele. Lucrați la asta și vă promitem că, odată ce veți realiza acest lucru, nu vă veți mai face griji niciodată pentru părerea altcuiva.