Cum sa supravietuiesti unei zile in care totul merge gresit?

Cum sa supravietuiesti unei zile in care totul merge gresit? Cum sa supravietuiesti unei zile in care totul merge gresit?

Fiecare dintre noi a trecut prin asta, o zi în care totul nu merge bine. Chiar din momentul în care te trezești până când te lovești de pat, te înghiți de tot felul de lucruri care te fac să te simți vulnerabil, trist, frământat și neajutorat.

În loc să mă întrebați de ce eu, puteți încerca să urmăriți anumite lucruri care pot să nu întoarcă lucrurile. Dar măcar te face puțin mai puternic pentru a face față lucrurilor care te deranjează. Iată cum poți face față zilei fiind un tu mai puternic și mai rezistent .

ACCEPTAREA ESTE CHEIA

Acceptarea a ceva rău care ni se întâmplă este încercarea finală. Chiar dacă ne străduim din greu, eșuăm, continuăm să fim într-o stare constantă de negare. „Asta nu mi se poate întâmpla mie”, fiind refrenul general. Poate fi o boală pe care ați ajuns să o cunoașteți sau ceva care se întâmplă la locul de muncă sau un rând major cu persoana iubită. Poate fi doar un singur lucru sau multe lucruri, care se transformă într-un gigante de zăpadă cu probleme.

Într-o astfel de situație, ia o pauză de nebunie, de haosul care te obligă să faci greșeli unul după altul, inspiră adânc, acceptă că ai o problemă și apoi găsește modalități de a o rezolva cel puțin să o faci mai bună. Notați-l dacă este necesar. Veți fi surprinși de o mulțime de oameni de succes care au suportat furtuni similare, dar au ajuns în partea de sus, deoarece au ales să accepte problema.

ACUM ESTE CEEA CE CONTEAZĂ

Mai degrabă decât viitorul care vă face să vă faceți griji sau să vă gândiți la trecut, gândiți-vă acum. În timp ce viitorul este ceva ce nu te poți uita, poți reflecta doar asupra trecutului, dar nu poți schimba niciun lucru. Deci, de ce să vă deranjați lucruri pe care nu le puteți schimba.

Singura modalitate de a face lucrurile este concentrându-vă asupra prezentului. Gândiți-vă la punctele de acțiune care pot aduce o schimbare în situația dvs. actuală.

Poate că munca ta vă poate deranja, de exemplu, ceva ce încercați să remediați, dar încercați așa cum ați putea. Nu o poți aduce în controlul tău. Gândiți-vă la ceea ce vă stă în putere acum și la modul în care puteți aduce o schimbare semnificativă. În loc să simți că nu poți face nimic în legătură cu asta, îți poți spune că poți face cu siguranță ceva pentru a aduce o schimbare pozitivă.

CONTINUAȚI SĂ VĂ MIȘCAȚI, ACEASTA ESTE MANTRA VIEȚII

Aceasta este o fază și trebuie să vă spuneți că tot ce trebuie să vă spuneți că trebuie să continuați să mergeți mai departe. Nu te opri acum! Singura cale de urmat este de a merge mai departe, pas cu pas. Nu poți locui în dilemele tale sau în suferința ta pentru totdeauna. În schimb, mergând înainte, pot exista lucruri mai bune pentru tine. Unele lucruri pot schimba cursul vieții tale.

EXISTĂ O LECȚIE ÎN EA UNDEVA

Căutați lecția de bază. Situațiile provocatoare ne pot aduce adesea câte un lucru sau două despre viață. În majoritatea zilelor, suntem ocupați cu viața pe care nu reușim să o reflectăm asupra acțiunilor noastre. Este posibil să nu reușiți un examen sau un interviu sau să vă confruntați cu un divorț.

Dar, în loc să dai vina pe alții sau pe situații, poți evalua dacă ai făcut pași în direcția greșită. Poate că v-ați grăbit prin toate, neînțelegând procesul sau subtilitățile. Există cu siguranță o lecție care se ascunde undeva. Pauză, reflectează, gândește-te pentru a dezlega motivele.

GÂNDIȚI-VĂ, ACEST LUCRU VA TRECE

Cu siguranță va fi. Va fi lumină la capătul tunelului. Căutați căptușeala argintie în norul întunecat și rău intenționat. Există căptușeala argintie. Nu trebuie decât să te gândești la asta, să ai răbdare și să aștepți să vină.

Curajează vremurile dificile cu o atitudine hotărâtă și continuă să-ți spui că mai sunt zile mai bune. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi pozitivitatea pentru viața dragă.

PUTEREA RECUNOȘTINȚEI

Nu uitați să fiți recunoscători pentru lucrurile bune din ziua respectivă. Pot fi multe când lucrurile merg prost.

Este important să vă amintiți acele lucruri mici, mici, care erau un lucru bun, dar nu ați reușit să le observați, deoarece ați fost atât de fierbinți și deranjați de lucrurile rele care vi se întâmplă.

O zi proastă nu va dura pentru totdeauna. Spune-ți asta, bine, și repetă asta. Mâine este o nouă zi, promițând noi posibilități. Lăsați-vă cu asta, bucurați-vă de asta și mergeți mai departe.