Cum sa fii mai fericit zilnic cu acest mici obiceiuri

Fericirea este diferită pentru fiecare individ, arată diferit, se simte diferit, dar cel mai important este ceva care vă poate modifica întreaga viață. A fi fericit poate însemna pace interioară cu tine însuți, poate avea un grup mare de prieteni sau poate fi pur și simplu a fi independent și liber să urmărești viața așa cum îți dorești. Obiceiurile și viața de zi cu zi fac o lume diferită de nivelul fericirii tale, avem câteva sfaturi și trucuri care te vor conduce să fii mai fericit și mai mulțumit de viață. 

Zâmbet

Desigur, cineva zâmbește când sunt fericiți, dar este de fapt o stradă cu două sensuri. Când zâmbești, creierul tău eliberează dopamină, care este hormonul tău fericit. Acum, nu trebuie să vă plimbați în permanență, punând un zâmbet, dar atunci când vă simțiți puțin jos sau sub vreme, zâmbiți puțin și vedeți dacă vă ajută. Puteți încerca, de asemenea, să vă începeți dimineața cu un zâmbet mic în care vă aflați în oglindă.

Exercițiu

Exercitiile fizice la fel de mult pentru corpul tau sunt si pentru mintea ta - reduce stresul, sentimentele de anxietate si poate ajuta la depresie. Exercițiul este un stimulent de încredere excelent și chiar și o cantitate mică va face diferența. Nu exagerați și provocați-vă tulpina, un pic merge mult!

Dormi

Somnul este esențial pentru bunăstarea, sănătatea, funcția creierului și starea sufletească emoțională. Ascultați-vă corpul atunci când vă spune să vă odihniți și asigurați-vă că obțineți suficiente ore, viața noastră de zi cu zi este stresantă și în lumea modernă de astăzi există o presiune asupra suprasolicitării, cu toate acestea, starea

și sănătatea dumneavoastră sunt la fel de importante.

Mănâncă după starea ta de spirit

Alimentele au capacitatea de a vă schimba starea de spirit și bunăstarea emoțională, mâncați în funcție de modul în care vă simțiți. Carbohidrații eliberează serotonină, ceea ce vă va face să vă simțiți bine și să vă sporiți starea de spirit. Cu toate acestea, carbohidrații complecși, cum ar fi legumele, fasolea și cerealele integrale, sunt mai bune decât cele simple, care vor crește nivelul zahărului. Mai mult, carnea slabă, păsările de curte, lactatele și leguminoasele sunt o sursă de proteine. proteinele eliberează dopamină și norepinefrină, ceea ce vă va ajuta la concentrare și va crește energia. Sari peste lucrurile prăjite și prelucrate.