Mesaje interesante de Paste

Mesaje interesante de Paste Mesaje interesante de Paste

In Duminica Pastelui este vorba despre trimiterea urarilor si mesajelor de Paste, de a merge la biserica, de a sta cu familia si cei dragi si de a manca specialitati de Paste. Aceasta este ocazia sfanta care raspandeste spiritul printre noi asa ca nu ezita sa le transmiti tuturor celor din familie, prietenilor si rudelor vibe-urile pozitive si dragostea Pastelui prin urari si mesaje de Paste. Aici veti gasi cele mai bune mesaje si felicitari de Paste care simbolizeaza Pastele fericit, vesel si plin de distractie. Vezi ce mesaje poti trimite de Paste.

Citeste intreaga stire: Mesaje de Paste. Surprindeti familia si prietenii cu cele mai frumoase smsuri de Paste

De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi?

Simtete bine de Paste si infruptate cu bucate. Bucurate ca daltonistul cand vede oua colorate.

Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit!

Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!

Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sati dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Sarbatori senine si pace in suflet!!

Fie ca sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca lumina si liniste sufleteasca. Sa va vegheze ingerii iertarii si pacii si frumoasa primavara sa va intre in suflet.

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intrun ou inrosit de iubire si intrun cozonac delicios precum voia buna.

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata , astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .

Sarbatori senine si pace in suflet!

Iubeste, iarta, cum EL tea invatat,/Crede si uita tot ceai indurat./EL tie lumina, caci EL tea creat./Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,/Hristos a inviat!

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin deai bea, HRISTOS va Inviat!

Surprindeti familia si prietenii cu cele mai frumoase smsuri de Paste

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sati aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste fericit!

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine sa scumpit, iar iubitul iepuroi sa vaduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Paste mielul fericit,/Oul sade inrosit,/De rusine sa scumpit,/Iar iubitul iepuroi/Sati aduca euroi,/Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. 

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!

Spiritul Pastelui este strabatut de speranta , dragoste si o viata implinita ! Un Paste fericit !

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

Iepurasul mustacios, sia luat ciorapii pe dos si mia zis in doua soapte, sati dau un MESAJ DE PASTE

Cristos a inviat daruindune o noua viata , astfel incat fiecare dintre noi sa stie sa isi pretuiasca existenta si sa bucure de ea.Paste fericit !

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi. Sarbatori Fericite!

Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca sa imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!