Cum sa faci cele mai bune fotografii de pe telefon

Doriti sa aflati cum sa faceti fotografii minunate pe telefon? Veti fi un profesionist in cel mai scurt timp daca urmati aceste sfaturi. De asemenea, putem face o calatorie prin fotografia mobila; la stanga este o serie de articole care va pot ajuta intr-o varietate de situatii fotografice.

Indiferent de modul in care se desfasoara calatoria dvs. fotografica, aveti suficient timp sa va bucurati de vedere.

Este vorba despre Lumina

E adevarat. Totul e despre lumina.

Asta va ajuta sa faceti o imagine buna sau o imagine minunata. Verificati umbrele pe care soarele le face pe subiecti. Observati lumina reflectoarelor din cladiri.Faceti fotografii in perioada de timp la scurt timp dupa rasaritul soarelui sau chiar inainte de apusul soarelui. Urmariti cum lumina dintr-o fereastra cade pe camera in momente diferite.

Telefonul inteligent nu este cel mai grozav in situatiile de lumina scazuta. Cel mai bine este sa valorificati conditiile de iluminare pe care dispozitivul dvs. functioneaza cel mai bine.

Nu utilizati niciodata zoom-ul de pe telefonul dvs. inteligent.

Cred ca acesta este primul pas spre a face o imagine proasta de pe un smartphone.

Tremuratul camerei atunci cand fotografiati este o problema comuna chiar si pe camerele mari. Cheia pentru a stabili acest lucru este de a practica cum va tineti telefonul.

Tineti-l orizontal in orice moment in loc de vertical. Acest lucru va ofera un cadru mai larg si poza va avea succes daca o incarcati pe un site de matrimoniale

Fotografia mobila este minunata datorita miilor de aplicatii care sunt dedicate camerei de luat vederi de pe telefoanele inteligente.

Aceste aplicatii sunt utile pentru editare. Desi nu puteti corecta problemele cum ar fi iluminarea proasta, puteti imbunatati alte detalii pentru a face un subiect sa arate fara acnee, pentru a retusa aspecte specifice unei imagini sau pentru a va permite sa adaugati text interesant sau alte efecte asupra fotografiei.

Gasiti aplicatia favorita si invatati sa-o folositi bine si astfel puteti sa duceti imaginea la nivelul urmator.

Iata unul dintre sfaturile noastre preferate: Oglinzi, ochelari, balti si corpuri de apa, suprafete netede si stralucitoare … toate fac reflexii minunate.