Cum sa calatoresti gratis. Este posibil?

Vara este, probabil, anotimpul in care calatoriti cel mai mult, asa cum se intampla atunci cand cele mai multe zile de vacanta sunt, de obicei, ocupate de oamenii care muncesc. Cu siguranta va ganditi la locurile unde vreti sa mergeti sau chiar aveti unul rezervat.

Principala problema atunci cand calatoriti sunt banii. Calatoriile costa bani, asa este. Este mai ieftina o destinatie decat alta, dar costa bani. Cu toate acestea, am gasit cateva moduri de a calatori aproape in intreaga lume. Cum?

Cum sa calatoresti gratis

Schimb de cazare

O modalitate de a obtine o cazare gratuita este sa o schimbati cu un alt calator din alt loc. Exista mai multe pagini web care va ajuta sa gasiti persoane cu care sa faceti schimb de case in alta parte a lumii. O modalitate confortabila de a calatori, fara a cheltui un euro pe cazare. Cei care incearca sa se asigure ca este o experienta perfecta, cu care puteti cunoaste o multime de locuri fara a cheltui un leu pe cazare.

Schimb de nopti

O alta posibilitate este schimbul de nopti. Asta inseamna ca oferiti cazare cuiva, si astfel acumulati o noapte de cazare in urmatoarea calatorie. Nightswapping este cel mai popular site web, si este destul de complet. Acesta ofera pana la 180.000 de membri din 160 de tari care va pot gazdui si acumulati nopti de cazare atunci cand calatoriti. Trampolinn, un alt site dedicat aceluiasi lucru, acumuleaza puncte pentru rascumparare pe timp de noapte.

Housesitting, sau cum sa avesti grija de casele altora

Mai exact, avem grija de casa in timp ce proprietarii sunt plecati. Cand oamenii care au o casa foarte scumpa merg intr-o calatorie pentru un sezon sau se tem de sa fie jefuiti atunci cand merg in concediu, pot face publicitate pe Case Carers, una dintre platformele proiectate pentru asta si unde pot cauta turistii interesati pentru a le supraveghea si proteja casa, in schimbul cazarii gratuite. Casele cele mai luxoase se gasesc pe Luxuryhousesitting.

Aveti grija de animalele de companie in schimbul cazarii

Ca si cele de mai sus, oamenii care au animale de companie si merg intr-o calatorie si nu-i pot lua cu ei, ofera celor interesati cazare gratis in schimbul ingrijirii animalelor lor de companie. Unul dintre site-urile pentru a cauta acest serviciu de incredere este Trusted House Sitters