Cum sa alegi o pereche de ochelari de realitate augumentata

Cum sa alegi o pereche de ochelari de realitate augumentata Cum sa alegi o pereche de ochelari de realitate augumentata

Va spunem tot ce trebuie sa stiti despre ochelarii de realitate augumentata (virtuala), elementele cheie si ce sa cautati atunci cand alegeti un model sau altul.

Daca intentionati sa achizitionati ochelari de realitate augmentata, aceste sfaturi vor fi foarte utile pentru a decide .

Ce ochelari de realitate virtuala trebuie sa alegti

Alegerea unor ochelari buni de RV, poate fi un pic dificila daca nu sunteti familiarizati cu aceasta tehnologie si daca nu stiti bine ofertele existente pe piata. De aceea va oferim o serie de linii directoare, astfel incat sa puteti alege fara teama de a gresi.

Ce echipament aveti?

Daca nu aveti absolut nimic (adica un computer cu grafica care permite acest tip de tehnologie sau PS4), atunci cea mai buna optiune este probabil sa cumparati un PS4 Pro. Desi cea mai economica versiune a consolei Sony nu este compatibila cu PlayStation RV, suma pe care o veti cheltui va fi mult mai mica in comparatie cu ceea ce ar trebui sa cheltuiti pentru a va juca pe un computer.

Unde doriti sa experimentati RV?

Aceasta intrebare este, de asemenea, importanta, deoarece daca doriti sa jucati pe un computer, cele mai bune optiuni sunt Oculus Rift si HTC Vive. Desi jocul pe PC este, de obicei, cel mai confortabil, pretul cardurilor grafice este foarte umflat cu sosirea criptomonedelor. 

Cautati o experienta confortabila? Vreti sa faceti saltul spre realitate augmentata?

Daca cautati o experienta imersiva a realitatii virtuale, atunci lucrurile se schimba putin. Desi ochelarii Sony sunt cei mai ieftini, sunt, de asemenea, cei cu cele mai multe cabluri si accesorii la comanda, astfel incat sa puteti obtine un pic de experienta. Cu toate acestea, puterea lor nu este departe de ceilalti ochelari de realitate virtuala, deci depinde de dumneavoastra.

Oculus Rift este o optiune buna daca sunteti in cautarea unui confort atunci cand ii folositi, dar fara indoiala in aceasta sectiune, HTC Vive castiga teren. Desi veti avea nevoie de o cantitate mare de spatiu pentru a va bucura de acest sistem, experienta realitatii virtuale furnizata de acest sistem este una secundara.

Ca un bonus pentru HTC Vive, constatam ca este singurul care permite sa sariti spre realitatea augmentata (datorita senzorilor de pozitie care creeaza o bariera laser care recunoaste miscarea noastra).