Cum sa alegem cele mai bune table magnetice

Cum sa alegem cele mai bune table magnetice Cum sa alegem cele mai bune table magnetice

Predarea la clasa este foarte usoara folosind table magnetice albe pentru scoala cu suport sau simple, prinse si fixate pe peretele salii de curs, acestea au dimensiuni variate pentru a se putea adapta oricarui spatiu disponibil, iar suportul mobil le face o optiune ideala in momentul in care nu se dispune de foarte mult spatiu de prezentare pentru acestea. In salile de sedinte acestea sunt mai utile pentru prezentarea planurilor, a statisticilor sau chiar se pot utiliza pe post de ecran pentru retroproiector si pot reprezenta un obiect cheie in conturarea planurilor de afaceri de viitor sau a strategiilor de vanzari

cestea sunt confectionate din trei straturi suprapuse, partea alba este tratata special pentru a nu fi usor de zgariat, in partea din spate a unei table magnetice de aici de regula este pozitionata o bucata de metal solid pe intreaga suprafata pentru ca aceasta sa fie plana pe suprafata unde v-a fi amplasata si pentru a nu exista riscul de deformare in timpul transportului sau manipularii acesteia. In mijloc prezinta mai multe straturi de carton ondulat de face legatura intre cele doua suprafete si poate absorbi socurile la care este supusa, iar in colturi acoperite de plastice de protectie se afla gauri speciale pentru a putea fi prinse in perete cu agatatoare speciale si pentru a evita riscul de cadere a acestora.

In invatamant tabla magnetica a inlocuit vechile suporturi de scris cu creta, iar avatajele sunt multiple, suprafata de scriere se poate sterge mult mai usor folosind un burete magnetic cu o suprafata fina, fata de cel ce trebuia udat in mod regulat pentru a putea indeparta praful de creta si inscriptiile de pe vechile modele. Pe whitebordurile magnetice se folosesc markere speciale, diferite de cele permanente, ce au o aderenta mai buna pe suprafata, iar urmele lor se pot inlatura usor, un alt avantaj in reprezinta si varietatea mai mare de culori ce se poate folosi pentru a capta atentia si a atrage atentia asupra lucrurilor importante. Magnetii speciali se pot utiliza in momentul in care se efectueaza o prezentare, in fata clasei sau in sala de sedinte, de asemenea acestia se pot gasi intr-o gama larga de culori si forme pentru a putea fi folositi in cele mai productive scopuri in timpul conferintelor.

In cadrul companilor flipcharturile sunt la mare competitie cu tablele, deoarece prezentarile sunt destul de dese, iar avantajul primelor mentionate este acela ca se poate scrie si pe hartia prinsa in locul special

dispus, la nevoie se poate reveni la informatiile notate, dar pe suprafate tablelor magnetice dupa ce este stearsa, nu se mai poate reveni la informatia precendenta. Ia in considerare si faptul ca exista suport mobil pe care se pot amplasa diversele tipuri de table pana la 240 cm lungime, iar pe acestea le poti utiliza cu mai mare eficienta, deoarece poti avea o suprafata de scriere mult mai darnica fata de cea a unui flip-chart.

Accesoriile precum literele magnetice din plastic sau diversele forme ce pot forma un puzzle ajuta in dezvoltarea si creativitatea elevilor, asa ca poate avea mai multe intrebuintari decat te-ai fi asteptat. Copiilor le este mult mai usor sa invete diverse lucruri exersand pe o astfel de suprafata, deoarece devin mai captivati de interactiunea obiecte necunoscute la un anumit moment de catre ei.

Cate tipuri de suprafete exista ?

Modelele ce au o suprafata de sticla sunt la mare cautare in birourile moderne, acestea se potrivesc perfect pe suprafetele cu un design placut, iar montarea lor este mult mai simpla, nu necesita gauri, doar se pozitioneaza pe suportii de fier ce sunt prinsi in perete. Pe partea din fata prezinta a tablei prezinta o sticla tratata termic special pentru utilizari intense, scrieri si stersaturi multiple, in partea din interior prezinta suprafata magnetica, iar spatele este unul solid.

Suprafata lacuita este cea mai uzuala su o solutie economica pentru tablele obijnuite, aceasta este putin mai usor de zgariat, dar se pate sterge usor cu un spray fara sa lase urme in stratul alb de la suprafata.

Tablele scolare, pot avea diferite culori, precum verde, albastru, galbena, acestea nu contin spurafete magnetice, iar singurul instrument de scris pe acestea ramane creta, dar poate fi acoperita cu un strat ceramic pentru o protectie si o rezistenta mai mare.

Majoritatea au o garantie cuprinsa intre 2-5 ani de utilizare, aceasta nu este pentru produsul in sine, ci pentru suprafata de utilizare si garanteaza de catre producator ca, nu se demagnetizeaza intr-un interval de timp prestabilit de catre fabricant.

Montarea este o parte foarte importanta in procesul post achizitie al unei table, aceastra trebuie pusa pe un perete perfect drept pentru a evita o eventuala ondulare sau prindere neuniforma ce ar afecta pe termen lung calitatea acesteia, se poate prinde direct pe pereti, dar exista si posibilitatea sa fie agatata datorita sinei metalice de care sunt prinse capse culisante.

Alege cea mai buna varianta pentru biroul tau, sala de meetinguri sau cea de clasa, rasfoind ofertele magazinelor de profil si descoperiti dimensiunile potrivite cerintelor pe care le aveti.