Cum recunosti un influencer FALS

Atunci cand nu-I intelegem pe ceilalti din jurul nostru avem adesea obiceiul de a-i critica si de a-i judeca pe toti ceilalti dupa acelasi tipar. Influencerii sunt clasa cea mai controversata din zilele noastre, astfel ca putine persoane vor avea un lucru bun de spus despre acestia.

Ca in orice domeniu de activitate existent, intotdeauna vor exista si persoane serioase, cat se poate de reale si realiste, dar si persoane ale extremelor sau asa zisii influenceri falsi care dau totul peste cap si care asupresc credibilitatea persoanelor ce pot avea un cuvant important de spus.

 

Cum recunosti un influencer fals

 

In primul rand, un influencer real nu va ridica in slavi absolut toate produsele pe care acestea le primeste, nu atunci cand vine vorba de o serie de alegeri mult prea personale (produse cosmetice, de exemplu). Nu exista produs universal valabil, iar unui influencer cu ten uscat n-o sa i se potriveasca niciodata produsele pentru tenul gras. In cazul in care acesta isi spune o experienta in acest mod, in mod clar intentia sa nu e nicicum sa ofere o recomandare optima si o parere reala despre produsul aferent, iar comportamentul de acest gen ar trebui sa ti se para suspect.

De altfel, un influencer bun iti va veni atat cu argumente cat si cu contra argumente atunci cand va descrie experienta cu un produs.