Cum poti rezolva usor erorile unui device si cum iei decizii de cumparare bune

  • Joi, 7 Mai 2020
  • Tehnologie
  • Publicat de
device device

Exista multe site-uri de unde poti invata despre tehnologie, dar cel mai greu este sa alegi o sursa de incredere pentru a-ti lua doza de stiri IT si de a vedea review-uri facute gadget-urilor de care esti interesat. Cum in fiecare zi apare cate ceva nou, chiar si publisherilor le este greu sa tina pasul cu lansarile si sa faca review-uri bine documentate despre tot.

In ultimii ani probabil ati observat faptul ca brandurile au inceput sa lanseze din ce in ce mai multe produse cu specificatii diverse pentru a satisface nevoile cat mai multor consumatori. Una dintre sursele de incredere pe care o recomand este site-ul Calculatorescu, un site de tehnologie care isi propune sa ofere cititorilor tutoriale si informatii gratuite despre diferite gadget-uri, aplicatii Android si programe de PC. Aceste informatii sunt menite sa ajute utilizatorii sa ia decizii mai bune de cumparare, dar si sa rezolve diferitele probleme pe care le intampina cu device-urile pe care le folosesc sau cu partea de software/aplicatii.

Dar pana la urma ce inseamna o decizie buna de cumparare si care sunt problemele de care te poti lovi?

Ei bine, o decizie buna de cumparare este acea decizie pe care o iei atunci cand esti informat si stii exact ce vrei. Sa spunem ca iti doresti un telefon nou si te duci in primul magazin si ceri ultimul model de telefon aparut - aceasta este o decizie proasta de cumparare. In schimb, o decizie buna poate fi luata in urma informatiilor pe care le gasesti pe diverse site-uri sau canale de YouTube unde poti citi si vedea review-uri de tip hands on si pareri despre telefoanele de care esti interesat. De asemenea, tot in componenta unei decizii bune trebuie sa te gandesti la ce doresti sa folosesti telefonul si care este bugetul maxim. Spre exemplu, daca vrei doar sa te joci Candy Crush si sa vorbesti la telefon nu vei avea nevoie de un smartphone care costa aproape 1500 de euro, ci te vei descurca foarte bine cu unul care costa 1500 RON.

Am ajuns si la partea de probleme posibile cauzate de software, aplicatii si device-uri. Tehnologia este minunata, dar nu totul este perfect, tocmai din acest motiv, foarte multe programe mai dau gres uneori si te trezesti cu diferite erori pe ecran care nu iti permit sa faci ce doresti in acel moment. Partea buna este ca exista foarte multe tutoriale pe internet care te pot ajuta sa le rezolvi si nu trebuie decat sa urmezi pas cu pas informatiile de acolo. Spre exemplu, daca primesti o eroare cu codul 0x0000002C din partea Windows, tot ce trebuie sa faci este sa cauti codul pe Google sub forma 0x0000002C rezolvare si vei gasi articole care sa iti explice cum o remediezi.