Cum optimizam SEO un blog?

  • Sâmbătă, 7 Martie 2020
  • Internet
  • Publicat de
expert SEO expert SEO

Un expert SEO primeste multe intrebari despre optimizare SEO. Atunci cand vorbim despre optimizarea unui blog, expertul SEO stie cum trebuie facuta optimizarea astfel incat blogul tau sa se bucure de foarte multe vizite. 

Cum optimizam SEO un blog? Foarte probabil, daca ai un blog, nu este optimizat. Atunci cand suntem experti pe un domeniu anume, este normal sa nu ne pricepem si la optimizare. Este perfect normal sa apelam la un specialist SEO pentru a afla mai multe despre optimizarea blogului nostru. 

Un blog optimizat inseamna mult mai multe vizite si mult mai multa vizibilitate pentru continutul publicat de blogger. Insa, pentru a ajunge cu blogul tau printre primele rezultate ale motorului de cautare, vei avea nevoie sa aplici strategia de optimizare. Facand optimizare, un expert SEO, modifica continutul blogului. Modificarile se aplica pe texte, pe imagini, pe titluri si in setarile blogului. Atunci cand urmezi sfatul expertului SEO vei descoperi reteta pentru scrierea articolelor de blog direct optimizate. 

Sfatul unui expert SEO

O parte importanta din munca de optimizare a unui blog sunt cuvintele si expresiile cheie. Expertul face o lista cu expresii si cuvinte cheie. Analizand competitorii principali ai blogului tau, de exemplu alti bloggeri care scriu despre acelasi topic, expertul va descoperi si mai multe cuvinte si expresii cheie. Apoi urmeaza analiza volumului de cautari pentru acele cuvinte si expresii cheie. Daca un cuvant pare potrivit, nu putem avea certitudinea fara sa il analizam. Atunci cand afla volumul lunar de cautari, expertul propune clientului pentru fiecare pagina a site-ului sau cate o expresie unica.

Cuvintele cheie in optimizare SEO pentru un blog, trebuie sa fie unice. Fiecare pagina a blogului tau trebuie sa contina o expresie cheie unica. Din dorinta de optimizare rapida, unele persoane isi incarca continutul blogului cu acele cuvinte cheie descoperite de uneltele de analiza SEO. Nu este un avantaj sa folosim indesarea de cuvinte si expresii cheie.

Imagini, texte si cuvinte cheie - sfatul expertului SEO

Optimizarea blogului trebuie facuta treptat. Imediat ce cuvintele si expresiile cheie sunt identificate, urmeaza optimizarea intregului continut cu acele cuvinte si expresii. Procesul dureaza si cateva saptamani, in cazul in care blogul tau contine foarte multe pagini. 

Blogul este complet optimzat atunci cand fiecare imagini este redenumita si redimensionata. De asemenea, in optimizarea blogului tinem cont si de conturile de social media. Fiecare cont de social media deschis pentru a promova blogul nostru ne va ajuta sa aducem trafic pe blog. Folositi facebook, instagram, linkedin sau youtube pentru a promova blogul vostru. 

Apeland la agentia de SEO veti descoperi secretele optimizarii. Rezultatele optimizarii nu apar cu intarziere. Depinde doar de munca depusa pentru a aplica strategia pe care expertul in optimizare SEO o recomanda. Fiecare noua postare pe blog poate fi o sursa de trafic, prin urmare fiecare postare pe blog este recomandat sa fie optimizata corect.