Tot ce trebuie să știi despre web hosting

  • Luni, 26 August 2019
  • Internet
  • Publicat de
Tot ce trebuie să știi despre web hosting Tot ce trebuie să știi despre web hosting

Trăim în era tehnologiei tocmai de aceea acum totul este automatizat și doar cu o simpla atingere a unui ecran de pe touchscreen putem afla orice informație dorim. Pentru cei care își doresc ca afacerea lor să crească și să se adreseze unui public mai larg, asta a devenit mai ușor ca niciodată. Crearea unui site și administrarea lui deși e un lucru dificil de făcut pentru cineva care nu a avut nici o legătură cu SEO niciodată, nu e imposibil. Pentru cei care își doresc să fie siguri de reușită există companiile SEO ce îi pot ajuta in crearea, administrarea și promovarea site-ului proaspăt  creat pentru a ajunge la câți mai mulți vizitatori care v-or deveni clienți. Totuși, chiar dacă îți construiești singur site-ul sau alegi să angajez o companie să se ocupă de asta, e important să știi că ai nevoie de gazdă  web pentru a publica site-ul în mediul online.

Ce înseamnă de fapt web hosting?

Web hosting sau gazduire web este de fapt un fel de server pe care sunt stocate fișiere și date care pot fi accesate oricând prin internet doar cu un click pe oriunde din această lume. Acest ,,server" este deținut de companii specializate care îți înregistrează site-ul pentru a fi disponibile non-stop în online. Tot conținutul de pe site-ul tau este găzduit pe un calculator iar când un vizitator dorește să acceseze site-ul şi apasă pe adresa acestuia, conținutul este descărcat de pe acel calculator și ridicat pe ecranul vizitatorului în doar câteva secunde. 

Dacă ai un blog la început de drum și dorești să publici conținutul cu texte și imagini poți alege găzduirea gratuită, însă acest tip  de găzduire are multe limitări și la fel de multe reclame făcând ca site-ul, chiar dacă are conținut de calitate, bine scrie și cu imagini frumoase să aibă mai puțini vizitatori deoarece cei mai mulți evită blogurile și site-urile cu multe reclame.

Poți cumpăra un pachet de web hosting pentru ați face site-ul sau blogul mult mai vizibil și mai ușor de găsit. Gazduire.ro oferă servicii de hosting web împreună cu un registrare domenii la prețuri convenabile, astfel vei putea posta orice tip de contet dorești pe site inclusiv poți selecta ce tip de reclame să fie afișate pe pagina ta. 

Alege un tip de găzduire web care crezi că este mai potrivit pentru tine. Chiar dacă ai un blog și ești la început de drum în mediul online nu ar fi deloc rău și nici scump să alegi găzduirea cu plată oferită de Gazduire.ro. Pentru mai puțin de 10 euro blogul tău poate fi mult mai ușor de găsit în mediul online ceea ce îți va aduce cu siguranță mai mulți cititori, fani dar și colaboratori.

Pe Gazduire.ro îți poți înregistra și un domeniu. Domeniul este numele site-ului pe care cititorii tăi ar trebui să îl adauge în bara de căutare pentru a-ți accesa site-ul Extensia.ro,  NET.  COM sunt cele mai comune extensii de ale adreselor de căutare și tu îi poți adăuga o astfel de extensie blogul lui saitul lui tău alegând înregistrarea domeniului cu gazduire.ro pe site ai disponibilitatea de a verifica dacă domeniul ales de tine este disponibil pentru a fi cumpărat doar  introduci domeniul, alegi extensia și verifici, dacă este disponibil tot ce rămâne de făcut este să rezervi înregistrarea domeniului și să plătești taxa în termen de 15 zile.

Deci dacă vrei să fii vizibil în mediul online iar blogul tău sau site-ul pe care l-ai creat să fie cât mai des vizitat,  alege să îți înregistrezi domeniul pe Gazduire.ro și să optezi și pentru serviciul de web hosting. 

Telefon: 0374.18.78.99 (intre orele 09.00 si 18.00)Fax: 021.209.53.25Email: [email protected]